Skocz do zawartości
  • 0

Biała PP - prawda czy fałsz??

mg1970

Pytanie

Witam serdecznie

Od jakiegoś czasu przeglądam forum no i przyszedł czas na pierwszy post. Chcę kupić plecionkę na nowy sezon, myślałem o Dragon Inivisible Braid albo o Berkley Crystal. Ostatnio znalazłem też coś takiego:

Power Pro biała

No i mam zagwozdkę - byłem u siebie w sklepie na osiedlu - Berkley - 78 PLN, Dragon podobnie. Tylko że sklepikarz twierdzi, że nie ma białej Power Pro i że to podróba. Cena rzeczywiście podejrzanie niska - czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sprzedającym??

Mariusz

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jesli potrafisz czytac po angielsku to w dolnej czesci opakowania napisane jest YELLOW co oznacza w jezyku Indian zolty. Chyba ze naja jakies nowe tajemne oznaczenia. I po opisie tego goscia jakos bym mu nie ufal. To mi sie bardzo nie podoba Odbiór osobisty jest możliwy jedynie po wcześniejszej wpłacie pieniędzy na konto. A i jeszcze jedno w gornym prawym rogu jest zawiazana mala probka tej linki raczej ona nie jest biala!!

post-141-1348913852,7961_thumb.jpg

• 0
  • 0

Proponowałbym

-poczytać zanim napiszesz, użyć magicznej strony google

-polecić sklepikarzowi douczenie się, o dziwo pp biała jest za oceanem dostępna bez większych problemów

-nie kupować na szemranych aukcjach tylko u sprawdzonych sprzedawców , a kilku jest nawet na forum...

-Dużo róznych pp w różnych średnicach i nawojach kupowałem, ale w ciągu ostatnich 3 lat takiego pudełka nie widziałem - polish edyszyn czy co??

• 0

Mariusz, akurat tym sprzedającym jestem ja. Biała plecionka to niewielki odsetek produkcji (chyba tylko 10%), ale jest.

A co do wątpliwości WIŚNI:

1. W opisie jest zaznaczone że zdjęcie ma charakter poglądowy - nie miałem czasu zrobić fot.

2. Jako płatnik VAT prowadzący sprzedaż wysyłkową, a nie chcący instalować kasy fiskalnej, mam zakaz przyjmowania pieniędzy od osób fizycznych w formie gotówki.

Co do pudełka - to nowe opakowanie wprowadzone pod koniec 2007 - EZSpoll.

Pozdrawiam

Paweł

• 0

Jeżeli chodzi o białe plecionki to w kraju jest do nabycia plecionka Power Strike, używałem jej przez sezon, właśnie w białej wersji - nie jest do długo jak na plecionkę, ale jak dotąd moge powiedzieć że mi się sprawdza, bardzo przypomina mi Power Pro zresztą jeśli chodzi o charakterystykę