skippi66 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Temat o Wilku, po upływie dziewięciu stron, wziął Mod i zamknął. Może i słusznie. Ale spójrzcie Panowie w głąb siebie i przyznajcie że jednak trochę nam Wilka brakuje. W przeciwnym razie nie budziłby tylu emocji i nie spowodował tak szerokiej dyskusji. Czyli co, jednak swoisty syndrom sztokholmski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Syndrom zimy prędzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 NieNie brakuje mi. Powód do wygłupów dobry jak każdy inny.Brakuje mi za to wielu userów którzy kilka lat temu byli motorami tego portalu. Brakuje mi dyskusji z Jerzym nad wyższością świat Bożego Narodzenia nad Wielkanocą, porad castowych Peresady, artykułów Pitta, Phalli i kilku innych osób. Brakuje obecności Remka, w normalny sposób a nie softwareowo-updateowy. I ogólnie klimatu, ze nawet jak poszło w dyskusji na ostro, to wszyscy z grubsza się znali i kwasów z tego nie było. No, może po za Robertem, ale On przynajmniej odgryzał się zwykle w zawodowy sposób, a nie jakąś smutną wilczą amatorką. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem też czy to dobry pomysł otwieranie kolejnego tematu o Wilku, skoro tamten moderator zamknął, nie bez powodu jak się domyślam.To, że cieszył się popularnością, nie powinno stanowić zachęty do klonowania wątku. Będą jeszcze ku temu okazje - niestety, bo Wilk wróci. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 TrueJuż wolałbym o cyckach niż o 120 kilo mięśni bez tluszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wilk się znudzi, cycki nigdy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) A 120 z tłuszczem? Edytowane 29 Listopada 2013 przez Fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A to już jak kto lubi, tu my miłośnicy cycków mamy przewagę, gdyż Wilka nam narzucono a w cyckach można poprzebierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Żadne tam klonowanie. Wilk jest tylko kanwą do snucia opowieści wszelakich w różnych, nieprzewidywalnych kierunkach. Czyli OT i jeszcze raz OT. Co zresztą już się dzieje.Cycki zaś najbardziej lubię takie z lekkim zezem rozbieżnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Cóż ... próbowałem. No to niech już będa te cycki, ale z browcem: Edytowane 29 Listopada 2013 przez Fatso 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Cóż ... próbowałem. No to niech już będa te cycki, ale z browcem: boobs-and-beers.jpgCoś pięknego, ten kształt, wypukłość i barwa, fenomenalnie wyeksponowane.Cycki zresztą też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 No proszę! Człek fajną fotkę damsko-piwna znajdzie i od razu lajki dostaje. Jakie to proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Za trudną sztukę wyboru kompozycji, tych ukochanych obiektów zdrowego samca - zasłużyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Vivat ! W każdym razie wszysy zgodni, ze piwo i cycki to sposób na osiagniecie consensusu we wszystkich polskich sporach. Proponuje by mod, miasat zamykać tematy zamieszczal tą lub podobną fotkę celem uspokojenia tematu, No i jako ostrzeżenie U. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak patrzę na to piękne piwo, zupełnie nie mogę pojąc tej tak szeroko w obecnych czasach reklamowanej tęczowej miłości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Dajcie spokuj ile mozna sie w gownie taplac. Chyba kazdy kto chcial juz sie wypowiedzial na tych 9 stronach nie ma sensu bic piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jeśli dla Ciebie piwo i cycki to gówniany temat, to ja przepraszam. Wymiękam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Vivat ! W każdym razie wszysy zgodni, ze piwo i cycki to sposób na osiagniecie consensusu we wszystkich polskich sporach. Proponuje by mod, miasat zamykać tematy zamieszczal tą lub podobną fotkę celem uspokojenia tematu, No i jako ostrzeżenie U. Jest fotka uspokajająca, może nie taka jak fatso, ale jest... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jest fotka uspokajająca, może nie taka jak fatso, ale jest... no i mamy wzór przyszłorocznych naklejek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Skoro rozmowa poszła w jeden z moich ulubionych tematów (nie tylko do rozmowy), to pozwolę sobie wrzucić linka do utworu z którym w znacznym stopniu się utożsamiam. Pieśń o rzeczach ważnych, jednocześnie bardzo uspokajająca i optymistyczna, może ktoś nie słyszał, warto: http://www.youtube.com/watch?v=8bcgd8EVS2o 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Już kiedyś chyba wklejałem ale co mi tam : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jeśli dla Ciebie piwo i cycki to gówniany temat, to ja przepraszam. Wymiękam.Gowniany jest ten temat ktory sam zaczales. Zacznij osobny temat o piwie czy cyckach to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W życiu prawdziwego mężczyzny ważne są tylko dwie rzeczy.....cycki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Dajcie spokuj ile moChyba kazdy kto chcial juz sie wypowiedzial na tych 9 stronach ja nie zdazylem, friko, jak wzorowy islamista, obcial mi jezyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Kto pozno przychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi