Skocz do zawartości
  • 0

Wasze Swimbaity

Salmo_Salar

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja mam narazie w kolekcji (zdjęcia będą potem):

- Savagear 4Play Herrinf Swim & Jerk 19cm sztuk dwa

- Megabass JT 10 sztuk także dwa :mellow:

- Kamatsu Bender Jointed... sztuk dwa

- Strike King King Kong 6' sztuk dwa

- Jenzi Corrigator 15cm sztuk jeden

Pozdr.

Salmo

• 0

Byłem ostatnio w Bassie na Wolskiej w Warszawie i widziałem że jest spory wybór swimmbaitów pro-logica. Co ciekawe, są nie tylko duże wersje, które były opisywane na forum, ale również mini-swimmbaity długości z tego co pamiętam niewiele przekraczającej 10cm. Ciekawy jestem czy ktoś juz łowił na te mniejsze swimmbaity?

• 0

Byłem ostatnio w Bassie na Wolskiej w Warszawie i widziałem że jest spory wybór swimmbaitów pro-logica. Co ciekawe, są nie tylko duże wersje, które były opisywane na forum, ale również mini-swimmbaity długości z tego co pamiętam niewiele przekraczającej 10cm. Ciekawy jestem czy ktoś juz łowił na te mniejsze swimmbaity?

Witam,

Jesli dobrze pamietam mialem pare sztuk w pudelku. Podobnie jak i na wieksze w tym japonskie cacuszka nic nie moglem zlapac wiec cala kolekcja zostala sprzedana :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

• 0

no właśnie.... ale na tego dużego @phala coś w kraju skusił z tego co pamiętam... ja przyznam jeszcze nie próbowałem swimmbaitów :huh: w swoim czasie byłem entuzjasta woblerów w wersji 'jonted' które tez maja wężową akcję więc może i jakiegoś swimmbaita w końcu spraktykuję... za dużo tych przynęt już sie robi, coraz trudniej to wszystko ogarnąc :lol:

• 0

Na naszym rybku jest wiele mniejszych swimbaitów: Jaxon, Kamatsu...

Z większych tak jak już to było pisane: Prologic 4play a także niedawno Jenzi Corrigator Jack i od dawna już Cormoran Cora-Z Tyger Lucy w dwóch wersjach wielkościowych (23cm i 27cm).

Pozdr.

Salmo

• 0

Cześć,

Mam kilka Swimmbaitów i stosuję je na szczupaki ale przyznać muszę, że jak na razie najleszpszą swimmbaitopodobną przynętą był dla mnie javallon, którego później i tak wymieniłem na kopyto relaxa :lol: Tak więc z moich doświadczeń wynikało, że zwykle kreśliłem kółko i dochodziłem do tego samego składu: Kopyto Relaxa, Salmo Slider, Jack oraz blachy obrotówka (duża) i wahadłówka. Więcej do szczęścia nie było potrzebne.

Pozdrawiam

Remek