Salmo_Salar Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czekam Panowie na zdjęcia Waszych swimbaitów, szczególnie tych większych, od 10 cm. Bardzo mi się podobają tego typu przynęty. Dodam, że głównie chodzi mi o twarde wabie. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 O to mój swimbaicik Jak znajdę trochę czasu to wrzucę parę jeszcze PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jak na razie mam tylko jednego...Samotnik - czeka na partnerkę a potem kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam narazie w kolekcji (zdjęcia będą potem): - Savagear 4Play Herrinf Swim & Jerk 19cm sztuk dwa- Megabass JT 10 sztuk także dwa - Kamatsu Bender Jointed... sztuk dwa- Strike King King Kong 6' sztuk dwa- Jenzi Corrigator 15cm sztuk jeden Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Już kupiłeś tego Jenziego szybki jesteś. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Już kupiłeś tego Jenziego szybki jesteś. PozdrawiamSlider Już dawno ale mam nadzieję, że go taniej załatwię Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To masz całą fermę.Załatw tylko ichtiologa lub swimbaitologa i produkcja.Fajne wyjdą hybrydy z tych china i japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Byłem ostatnio w Bassie na Wolskiej w Warszawie i widziałem że jest spory wybór swimmbaitów pro-logica. Co ciekawe, są nie tylko duże wersje, które były opisywane na forum, ale również mini-swimmbaity długości z tego co pamiętam niewiele przekraczającej 10cm. Ciekawy jestem czy ktoś juz łowił na te mniejsze swimmbaity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja łowiłem na te mniejsze maja po 13 cm i wsażą 21grbardzo fajne,praca jest taka sama wężowa jak wiekszej wersji 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Byłem ostatnio w Bassie na Wolskiej w Warszawie i widziałem że jest spory wybór swimmbaitów pro-logica. Co ciekawe, są nie tylko duże wersje, które były opisywane na forum, ale również mini-swimmbaity długości z tego co pamiętam niewiele przekraczającej 10cm. Ciekawy jestem czy ktoś juz łowił na te mniejsze swimmbaity? Witam, Jesli dobrze pamietam mialem pare sztuk w pudelku. Podobnie jak i na wieksze w tym japonskie cacuszka nic nie moglem zlapac wiec cala kolekcja zostala sprzedana :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bujo bo to są przynęty na wędkarzy a nie na ryby <_< ja się dałem złapać na 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no właśnie.... ale na tego dużego @phala coś w kraju skusił z tego co pamiętam... ja przyznam jeszcze nie próbowałem swimmbaitów w swoim czasie byłem entuzjasta woblerów w wersji 'jonted' które tez maja wężową akcję więc może i jakiegoś swimmbaita w końcu spraktykuję... za dużo tych przynęt już sie robi, coraz trudniej to wszystko ogarnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Na naszym rybku jest wiele mniejszych swimbaitów: Jaxon, Kamatsu... Z większych tak jak już to było pisane: Prologic 4play a także niedawno Jenzi Corrigator Jack i od dawna już Cormoran Cora-Z Tyger Lucy w dwóch wersjach wielkościowych (23cm i 27cm). Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Cześć,Mam kilka Swimmbaitów i stosuję je na szczupaki ale przyznać muszę, że jak na razie najleszpszą swimmbaitopodobną przynętą był dla mnie javallon, którego później i tak wymieniłem na kopyto relaxa Tak więc z moich doświadczeń wynikało, że zwykle kreśliłem kółko i dochodziłem do tego samego składu: Kopyto Relaxa, Salmo Slider, Jack oraz blachy obrotówka (duża) i wahadłówka. Więcej do szczęścia nie było potrzebne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 moje to to na pewno nie jest, ale... jest na czym zawiesić oko... http://xoomer.alice.it/cjbur/a_sushidancer.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ruchy w wannie jak prawdziwy pstrąg w strumieniu.Ciekaw jestem ile godzin Facet poświęcił na ten prototyp.Rewelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mifek jak tam twoj Jenzi otrzymales juz go ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moi faworyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mifek jak tam twoj Jenzi otrzymales juz go ? PozdrawiamSlider nie nie ... jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Salmo_Salar
Czekam Panowie na zdjęcia Waszych swimbaitów, szczególnie tych większych, od 10 cm. Bardzo mi się podobają tego typu przynęty. Dodam, że głównie chodzi mi o twarde wabie.
Pozdr.
Salmo
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi