pacek222 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam,w sobotę i niedzielę będę miał okazję przebywać w okolicach Opatowca i chciałbym trochę porzucać nad wisełką ,wiosną i latem niezłe wyniki miałem na główce przed promem w Opatowcu ale nigdy nie łowiłem tam jesienią jeśli ktoś mógłby pomóc w namieżeniu jakiś miejscówek na tym oddcinku będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bobex tam chyba łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Powiem szczerze. Od ujścia Dunajca do Ujścia Nidy nie masz sie co nastawiać na wiele brań o ile bedziesz miał jakieś. W tym roku byłem na ujściu Nidy dużo razy i nic ciekawego ludzie nie połowili. Z roku na rok Wisła staje sie coraz to gorsza na tym odcinku. Piach i niezbyt głęboka woda. Nie zaprzeczam, że jakieś ładne rybki są tam jeszcze ale to chyba wszystko "porozwalane" po całej Wiśle i trzeba szukać. Jak bedziesz daj znać jak Ci poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wróciłem właśnie z Wisełki w sumie 9 godzin nad wodą i jedno uderzenie bolenia na głowce w opatowcu nieduży około 40cm ale dobre i to stykanka fajnie wygląda ale cisza straszna na powrocie zajrzałem na Nide w Jurkowie i ucieszyło mnie bo sandaczyk się trafił nieduży ale fajnie wiedzieć że jest jakiś drapieżniki prócz bolka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi