karolkrause Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wszystkim Andrzejom z okazji ich dzisiejszego święta WSZYSTKIEGO DOBREGO Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wszystkim Andrzejom z okazji ich dzisiejszego święta WSZYSTKIEGO DOBREGO Karol.jak wyżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Obyście mogli na ryby iść kiedy tylko zechcecie, a chcieć Wam się chciało ZAWSZE! Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 a chcieć Wam się chciało ZAWSZE! I żebyście mogli, kiedy tylko Wam się zachce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 I żebyście mogli, kiedy tylko Wam się zachce! no i żebyście chcieli jak mi się nie chce (dzisiaj).... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 no i żebyście chcieli jak mi się nie chce (dzisiaj).... i oby Wam się tak nie chciało jak mi się chce sam tego nie rozumiem co teraz napisałem, ale przecież ostatki są Andrzeje, Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Najlepszego Andrzeje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Lady D. Najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Pozdrowionka dla wszystkich Jędrusiów, zdrowi bądźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 i oby Wam się tak nie chciało jak mi się chce sam tego nie rozumiem co teraz napisałem, ale przecież ostatki są Andrzeje, Najlepszego !!! Ostatki? czego? Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Andrzeji? ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Bardzo dziękuję w swoim i nie tylko w swoim imieniu.Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi