chulo Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 WitamOd paru lat zajmuję się pracą nad wahadełkami. Wykonuję głównie pod ryby łososiowate, ale nie raz się okazało że równie skuteczne niektóre modele na szczupaki i inne gryzące z naszych wód. Wiele frajdy daje mi wykonywanie tych przynęt i rozkminianie różnych patentów.Pozdrawiam Poniżej parę fotek z ostatniej serii 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Paweł wahadełka jak zwykle klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No no, takimi cacuszkami aż szkoda rzucać żeby nie urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Piękne blachy. Szkoda, że są nie do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wahadełka wykonane w zeszłym tygodniu. Wykonane pod trotkę, ale i zębacze też chętnie podjadają.Miedź 1,5mm, srebrzone i patynowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zajefajne. Podoba mi się ich zdobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Bardzo fajne i bardzo miło, że wpadłeś do nas. Mało nas, mało nas, do klepania blachy... la, la ,la Więc dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Bardzo fajne i bardzo miło, że wpadłeś do nas. Mało nas, mało nas, do klepania blachy... la, la ,la Więc dobrze, że jesteś mi też miło tu się pokazać, tak się czaiłem i czaiłem... Aż w końcu się ujawniłem, w końcu jestem na JB parę lat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Paweł nie bądz skromny bo blaszki robisz znakomite i łowne od dłuższego już czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zestaw testowany w warunkach bojowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 miło popatrzeć na takie cudeńka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ale cudenka. Ja to juz nie pamiętam kiedy na mojej wedce wisiała jakaś blacha. Fajne naprawdę fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ale fajne "cukiereczki".Spóźniłem się trochę na ostatnią "aukcyję" okoniowo-pstrągową,ale myślę,że taki zestaw to zostanie zawinięty prze zemnie.Fajna "miedziucha !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Waga 11gram, około 4,5cm i praca mocno odczuwalna na szczytówce. Blaszki wykonałem z myślą o letniej troci (niska czysta woda) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Paweł, mam nadzieję, że te wykonane dla mnie jeszcze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zestaw przygotowany dla kolegi z forum. Długość troszkę ponad 7cm i 18 gram.Mam nadzieję że się spodoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No , no ktoś tu sobie nieźle poklepał Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zestaw przygotowany dla kolegi z forum. Długość troszkę ponad 7cm i 18 gram.Mam nadzieję że się spodoba 1a.jpgNawet bardzo ale to bardzo. Kawał pięknej roboty wykonałeś - dziękuje serdecznie Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 a pod kropki też da rade coś uklepać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Cześć, Paweł-blaszki dojechały - jak zwykle - perfekt robota -już mam w głowie następne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 To dobrze, bo już się obawiałem że z rozmiarem żeśmy się nie dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wahadełka z ostatniej produkcji,waga o około 13 gram. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dziś zabrałem syna i wybraliśmy się na komercyjne łowisko przetestować nowe wahacze na pstrągale (oczywiście tęczaki Wahadło z pierwszej fotki poniżej bardzo ciekawie pracuje, zygzakuje wąsko i ciekawie migocze w opadzie. W sumie to dość duża blaszka jak na pstrągala (5cm długości) ale cieszyła się dużym wzięciem. Na razie to prototyp w fazie testów.Druga blaszka to coś pomiędzy blachą trociową a dużą pstrągową, zmieniłem tylko kotwice na mniejsze i również nie narzekałem na brania.Z powodzeniem była już testowana w lato na trociach.Trzecia to wahacz dość mocno wykrępowany z pracą typowo rotacyjną, zastosowanie chwosta z pewnością wygasiło pracę ale pomimo tego nadal z łatwością wchodziła w obroty. pozdrawiamPaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi