meyger Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ładniusie -A przede wszystkim starannie wykonane.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Pawle, i jak , będziesz miał ta 2mm blachę? Bo jak nie to coś koło 20 gram będzie ok Bardziej pod szczupaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Swego czasu wrzucano do listów metalowe płytki, zbierałem je a teraz można dobrze wykorzystać.Blaszka idealna pod sreberko 6cm, 12gram. Można? Edytowane 3 Stycznia 2014 przez chulo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czas uzupełnić zapasy i coś niecoś dla kolegów. Długie zimowe wieczory sprzyjają pracy nad żelastwem.Pozostaje profilowanie i malowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Klasa wahadła! Świetne wykonanie Swego czasu wrzucano do listów metalowe płytki, zbierałem je a teraz można dobrze wykorzystać.Blaszka idealna pod sreberko 6cm, 12gram. Można? Mówisz, że się nadaje? Też zbierałem, gdzieś mam, a ostatnio zastanawiałem się nad materiałem. Chyba problem rozwiązany (przynajmniej częściowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mam pomysł aby podzielić się pomysłami które pozwolą robić wahacze. Z montuje film i wrzucę na yt. Mało tego jest w sieci. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishka Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mam pomysł aby podzielić się pomysłami które pozwolą robić wahacze. Z montuje film i wrzucę na yt.Mało tego jest w sieci.Trzymam kciuki za realizację tego pomysłu.O ile o woblerach jest mnóstwo informacji, to w temacie wahadłówek trzeba się trochę naszukać.A ponieważ wahadła to moje ulubione przynęty, coraz częściej chodzi mi po głowie spróbować ich "produkcji"Najtrudniejsze do zrealizowania w domowym zaciszy wydaje mi się posrebrzanie...Ale może się mylę:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mylisz się, to bardzo proste i szybkie. Wystarczy pasta z cyną, gaz i wilgotna szmatka. Wszystkie techniki mi znane mam zamiar umieścić w poradniku (wycinanie, profilowanie, zdobienie, potrzebne narzędzia) Zamiar jest taki aby był to dobrze zrobiony film instruktażowy Sam kiedyś szukałem w sieci i niewiele na ten temat jest, praktycznie całą swoją wiedzę opieram na swoim doświadczeniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Już nie mogę się doczekać tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pawel, bizuteria od Ciebie Jak bedziesz robil takie 9cm 20-30g to chetnie sie zglosze po pare sztuk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zacny arsenał, aż się chce każdej z osobna przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ach gdybym miał więcej czasu. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Śliczne blaszki! podziwiam za cierpliwość przy wybijaniu każdego detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A oto moja propozycja na wszelakie drapieżniki. W moim przypadku dedykowane na klenio- jazie.Malutkie wahadełko wykonane z blachy 1mm, waży lekko ponad 3 gramy. Praca lusterkująca, w nurcie może obrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zabrałem się za wykonanie starego poczciwego wzoru Alga. Tu w wydaniu "beta" , nie pomalowana.Zmieniłem profil blachy, teraz praca będzie bardziej agresywna. Grubość 2mm, waga 23 gramy, dł 6,5cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Projekt "szczupak" na majówkę skończony, trzy mocno przetłoczone wahacze dedykowane na najbliższą majówkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zestaw mikro wahadełek. Rozmiar to 3,2cm i 2,8cm, waga odpowiednio 3 gramy i 2 gramy.Przeznaczone na okonie i klenio-jazie. Agresywna praca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Fajny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Przy tych ostatnich to projekt szczupak ubogo kolorystycznie . Rewelacja każda z osobna Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Przy tych ostatnich to projekt szczupak ubogo kolorystycznie . Takie u kolegi chulo zamówiłem, są rewelacyjne jak dla mnie zarówno pod względem wykonania jak i malowania. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A co z filmem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A co z filmem ??? Jeśli pytanie było do mnie to oczywiście nagram jak szczupakowe pracują ale dopiero w weekend majowy i wtedy wstawię na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Do chulo coś miało być z wykonaniem blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi