woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 I ode mnie przyjmij urodzinowe Sto Lat samych pozytywnych emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia do klepania błyskotek i weny do dalszego tworzenia . Edytowane 7 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Miło mnie zaskoczyliście koledzy. Dziękuję i niechaj się Wasze życzenia spełniają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Obyś nam "CHULO-Ł" 100 lat Pawełku!!!Zdrówka przede wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) A oto odsłona obrotek w rozmiarze Aglia 2 Testy na obracalność i pracę przeprowadziłem na rzeczkach Podlasia.Super pracują z nurtem rzeczki. Edytowane 26 Lutego 2018 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Życiówka na wahadełko od Ciebie . 60,5cm dokładnie Dzięki Mistrzu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Życiówka na wahadełko od Ciebie . 60,5cm dokładnie Dzięki Mistrzu Przepięka ryba! Moje gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wczoraj testowałem obrotkę aglię 2. Chcę zrobić typową obrotówkę do łowienia z nurtem rzeki. Kluczowa sprawa to zrobienie dobrego liścia. Musi być wykonany z cienkiej blaszki aby szybko wpadała w obroty. Druga sprawa to wielkość. Wczoraj okazało się że ryby atakują tylko listki w rozmiarze 3.Efekt wczorajszych testów 40cm. Kolega jednak przebił wszytsko wielgachny pstrąg ponad (grubo) 60cm... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 W sumie to już mogę przedstawić nowy/stary model wahadełka "jajeczko"To klasyka na trocie/łososie. Bardzo silnie pracująca przynęta.Tylko 4,5cm i 12gr (przy 1,5mm miedzi) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Mam przyjemność zaprezentować Wam blachę w rozmiarze L5 Skrzydełko wykonane z blachy mosiężnej/miedzianej w rozmiarze 7cmCały dodatkowy osprzęt (koraliki, kulki, stożek) wykonane z wysokiej jakości materiałów.Blachę wykonuję w gramaturach od 16 do 33 gramOczywiście każde skrzydełko jest zdobione prze zemnie indywidualnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Paweł , filmik z pracą obrotówek aglia i comet w rozmiarach 2-3 znajdziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Kolejna nowość mojego wyrobu to klasyk na pomorskie trocie i łososie. Wahadłówka "trumienka"Jak zwykle rozmiar dedykowany rybami na które to przeznaczone jest ta przynęta czyli 5cm z małym haczykiem.Waga to 13 gram przy zastosowaniu blachy 1,5mm na 2mm to już 17gram 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Paweł , filmik z pracą obrotówek aglia i comet w rozmiarach 2-3 znajdziesz ? Za tydzień jadę na Litwę wejdę do wody i nagram serię o pracy moich obrotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Zestaw morsów dla kolegi z forum. Na jesiennego szczupka 6,5cm i około 12 gram 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Jak tam obrotki pstrągowe , coś działasz w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zestaw morsów dla kolegi z forum. Na jesiennego szczupka 6,5cm i około 12 gram Te "listki" to nie tylko na esoxy przewidziane. Bardzo dobrze schodzą do dna w każdym dołku.Tutaj jeden z trzech "zbujów" z jednego dołka. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Skatalogowałem to co ostatnio robię. W zasadzie obecnie wykonuję 5 rodzajów blaszek i są to głównie wyroby przeznaczone na rybki łososiowate (troć, łosoś)Są jeszcze małe wahadełka pstrągowe i obrotówki ale to następnym razem.Rozmiar blaszek waha się pomiędzy 6,5cm a 4,5cm, gramatura zależy głównie od rodzaju zastosowanego materiału (blacha od 1mm do 2mm) i oscyluje pomiędzy 8gr do 17 gr.Oczywiście zdobienie/malowane to już tylko to co mi wyobraźnia podpowie. Edytowane 12 Listopada 2018 przez chulo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Poniżej krótki film przedstawiający pracę jajeczka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Dziś pracowałem nad logami nr.3Zaraz po nowym roku ruszam na królową Parsętę. Sporo wyjdzie blaszek, ale ekipa będzie zacna no i pozrywa się sporo. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez chulo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Z jakiej grubosci blachy robisz skrzydelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Od 0.6 do nawet 1mm ale zazwyczaj jest to 0.8mm. Wszystko zależy od tego jak blacha ma pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 1mm , najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) kolekcja trumien dla kolegi z forum Edytowane 13 Stycznia 2019 przez chulo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam serdecznie. Czy moge poprosić kolege o podanie nr telefonu komórkowego na priv. Dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi