pawelstu Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie.Skoro tyle osób chwali się swoimi wyrobami to może i ja coś pokażę. Robienie woblerów traktuję jako hobby w długie, zimowe wieczory, bo tylko wtedy mam na to czas. Moje pierwsze wobki powstały kilka lat temu na potrzeby własne i moich znajomych. I tak zostało do dziś. No to zaczynamy. Dł. ok. 5,5cm, pływający Dł. ok. 4cm, pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dłuuugo się zbierałeś Po rozmiarach, barwach, sterze zgaduję - pstrąg i kleń z niewielkich rzek?Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Pstrągów niestety nie mam gdzie łowić, w moich rejonach ryba niespotykana , kleniki tak. Co do wielkości rzek na jakich łowię to się zgadza. Głownie jest to Prosna, Warta i kilka małych ciurków. Czasami zdarzy się wypad na Odrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witaj Pawle . Okazuje się że my pewnie całkiem blisko siebie mieszkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja to okolice Kalisza bardziej, a więc jakieś 70 km nas dzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Całkiem fajne, czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bardzo ciekawe. Trache ala Siek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No to teraz coś takiego pokażę ok. 8cm, powoli tonące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A tutaj taka sobie gromadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Troche wolnego czasu, to pomyślałem że wrzuce kolejną fotkę któregoś z moich wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi