Skocz do zawartości

Prenumerata WMH + filmy

stubek

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, czy może mi ktos doradzić jak zamówić prenumerate roczną Wędkarstwo Moje Hobby razem ze wszystkimi pojawiającymi sie filmami i wydaniami specjalnymi? Zauważyłem, że można wykupić prenumerate ale bez filmów DVD albo jak juz to tylko z 4-ma wydaniami specjalnymi wraz z płytami dvd. Gdyby zechciał mi ktos doradził byłbym zobowiązany. Pozdrawiam serdecznie, Rafał S.

Na jakich wszystkich filmach ci zależy ?

No niestety WMH nie zachęca do prenumerowania jeśli zależy mi na wszystkich filmach. No cóŻ życie:)

Nie za bardzo cię rozumiem, prenumerator dostaje wszystkie filmy.

Tylko od najnowszego numeru zachodzą zmiany i nie będzie filmów do każdego numeru a jedynie w wydaniach specjalnych, taki komunikat otrzymałem wraz z ostatnią gazetą.

Właśnie oto mi chodzi aby dostawac nowe numery wraz z płytami jakie będą się pojawialy. A plyty sa do wszystkich wydań jak rozumiem. :)

Bo piszą że 12 numerów jest w prenumeracie bez filmów DVD + 4 wydania specjalne z filmami DVD

ALe nigdzie nie ma informacji czy w kioskach będą płyty przy każdym numerze, czy tez tylko przy wydaniach specjalnych:)

Edytowane przez stubek

Właśnie oto mi chodzi aby dostawac nowe numery wraz z płytami jakie będą się pojawialy. A plyty sa do wszystkich wydań jak rozumiem. :)

Bo piszą że 12 numerów jest w prenumeracie bez filmów DVD + 4 wydania specjalne z filmami DVD

ALe nigdzie nie ma informacji czy w kioskach będą płyty przy każdym numerze, czy tez tylko przy wydaniach specjalnych:)

Kolego tak jak tłumaczył milupa nie bedzie już w roku 10 wydań z filmami (bo tyle było zawsze - wmh wydawało rocznie 10 gazet, a nie 12) tylko 4. Redakcja zdecydowała że rocznie wypuści tylko 4 gazety z filmami (wydania specjalne). Zwykłe wydania nie będą miały płyt czy to w prenumeracie czy też w pojedynczym wydaniu.

Edytowane przez Bootleg