stubek Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Czesc, czy może mi ktos doradzić jak zamówić prenumerate roczną Wędkarstwo Moje Hobby razem ze wszystkimi pojawiającymi sie filmami i wydaniami specjalnymi? Zauważyłem, że można wykupić prenumerate ale bez filmów DVD albo jak juz to tylko z 4-ma wydaniami specjalnymi wraz z płytami dvd. Gdyby zechciał mi ktos doradził byłbym zobowiązany. Pozdrawiam serdecznie, Rafał S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 WMH zmieniło sposób wydawania, obecnie nie dodają do każdego numeru filmu tylko własnie do 4 wydań specjalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jeśli chciałbyś dotychczas wydane filmy np. O tematyce spinning, casting to można je nabyć osobno w centrum wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Tu są ciekawe opcje prenumeraty:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=15230980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No niestety WMH nie zachęca do prenumerowania jeśli zależy mi na wszystkich filmach. No cóŻ życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na jakich wszystkich filmach ci zależy ? No niestety WMH nie zachęca do prenumerowania jeśli zależy mi na wszystkich filmach. No cóŻ życie:)Nie za bardzo cię rozumiem, prenumerator dostaje wszystkie filmy.Tylko od najnowszego numeru zachodzą zmiany i nie będzie filmów do każdego numeru a jedynie w wydaniach specjalnych, taki komunikat otrzymałem wraz z ostatnią gazetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie oto mi chodzi aby dostawac nowe numery wraz z płytami jakie będą się pojawialy. A plyty sa do wszystkich wydań jak rozumiem. Bo piszą że 12 numerów jest w prenumeracie bez filmów DVD + 4 wydania specjalne z filmami DVD ALe nigdzie nie ma informacji czy w kioskach będą płyty przy każdym numerze, czy tez tylko przy wydaniach specjalnych:) Edytowane 30 Listopada 2013 przez stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Właśnie oto mi chodzi aby dostawac nowe numery wraz z płytami jakie będą się pojawialy. A plyty sa do wszystkich wydań jak rozumiem. Bo piszą że 12 numerów jest w prenumeracie bez filmów DVD + 4 wydania specjalne z filmami DVD ALe nigdzie nie ma informacji czy w kioskach będą płyty przy każdym numerze, czy tez tylko przy wydaniach specjalnych:) Kolego tak jak tłumaczył milupa nie bedzie już w roku 10 wydań z filmami (bo tyle było zawsze - wmh wydawało rocznie 10 gazet, a nie 12) tylko 4. Redakcja zdecydowała że rocznie wypuści tylko 4 gazety z filmami (wydania specjalne). Zwykłe wydania nie będą miały płyt czy to w prenumeracie czy też w pojedynczym wydaniu. Edytowane 30 Listopada 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 To by wszystko wyjaśniało:) Serdecznie dziękuję za odpowiedzi - koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Tu można o tym przeczytać: http://wmh.pl/article/4822... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi