tomaszn1996 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Chciałbym podziękować Mikołajowi Rafałowi N. z Wrocławia za prezent, nie spodziewałem się tylu tak fajnych prezentów oraz jokerowi za zorganizowanie akcji. W przyszłym roku i ja postaram zrobić komuś prezent . Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Tomek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 To miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Robert, moi protegowani są zachwyceni. Narobiłeś galimatiasu tatusiowi, musi kupić okoniowe spinny i młynki do nich. Chłopcy chcą śmigać ze spinnem i nie ma litości. Janek jest zachwycony, myślę że kiedyś sam obdarzy małolata i to jest taki mały sukces akcji. Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) To nie ja, to inni Mikołajowie, którzy się włączyli do akcji. Dobre rodzi dobro. Jeden dla jednego i świat będzie piękniejszy. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez joker 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Robert, jeśli nie obrazisz się, to może temat wart odgrzania/ponowienia? Niebawem Dzień Wędkarza, potem Święta Wielkanocne, Dzień Dziecka. Zorganizujmy po raz kolejny coś fajnego dla dzieciaków zarażonych naszą chorobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Bartku, to są rzeczy, które warto robić, byle z głową i nie dla poklasku. Wiesz, dawanie jest dobre tylko wtedy gdy dajesz po prostu. Nie mam pomysłu na kolejny temat. Jestem jednak otwarty na sugestie i gotowy by wziąć w czymś sensownym udział. Mikołaj to był spontan. Pokłosiem są inni Mikołajowie i to cieszy. Tak, że chętny jestem. Może na dzień dziecka, tylko co i jak? Kilku z mikołajów też prosiło o sygnał jak coś będzie się działo. Więc do tych ludzi też można wysłąć taką jaskółkę, żeby pomyśleli. Uważam, że fajniej to zrobić tak nieco pokątnie. Wtedy ci, którzy będą chcieli naprawdę się przyłączyć to i tak to zrobią i znajdą do nas dojście. Akcja z Mikołajem mnie sporo nauczyła. Dziękuję za przypomnienie o czynieniu dobra Edytowane 2 Marca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi