mag Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam szanownych kolegów !!! Czy ktoś mógłby wypowiedziec się na temat tego konkretnie modelu, w kontekście łowienia rapiszonów ??Z góry dziekuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zacna maszyna!smarowana od czasu do czasu posłuży długo!Mam rozmiar 4000 i Stelle 4000f i ich praca za bardzo się nie różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Witam.Jeden z najlepszych kołowrotków jakie były na rynek europejski,niewiele się różni od wydania JDM. W JDM-ach jest inna szpula i jej zawieszenie na łożyskach.Reszta to praktycznie to samo.Korpus wykonany ze stopów aluminium,rotor grafitowy.Korba wkręcana w przekładnię ( zero luzu ).Mocna maszynka i niesprawiająca kłopotów,oczywiście przy odpowiedniej dbałości. Minusem może być trochę za słaby hamulec(ok.5kg),za to miękko pracujący. Wymaga też w niektórych przypadkach bardzo precyzyjnego wyregulowania nawoju linki na szpulę.Mam taki od 13 lat i nadal jest jak nowy, bardzo sprawny i bez luzów,choć nawinął tysiące metrów linki.Polecam. PozdrawiamJózef Leśniak Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Miałem. Już nie mam. Potwierdzam słowa powyżej. Jeden minus jaki ja zauważalnie odczułem, to średni nawój plecionki. O ile w żyłce to nie przeszkadzało, o tyle z pleciugą już trochę gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jeden z wytrzymalszych kołowrotków do średnio ciężkiego spinningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi