@slider@ Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 spotkanie 27 grudnia godzina 18:00 Aktualizacja listy 1. Slider.2. Krzysiek.3. Milupa4. Wojtek B5.platynowłosy6. meme1747. bolenjanusz8. Fatso9. Bujo ( pechowy numer mi sie trafil )10. Waldi11. Spy12. mako15013. slawek_234814. inzynier15. Włodas (na 90% w zależności od terminu)16. yglo17. paawelek8318. Ugly (na 90% w zależności od terminu)19. JJ (zależy od terminu)20. Tomek88(uzależnione od terminu i układu sytuacji)21.Maciek1 (jeśli termin przypasuje)22. shorty (jak termin przypasuje)23. jbk (w zależności od terminu i przejezdności dróg)24. Tommek25. Piotrek (sukingad)26. Obserwator (Paweł)27. Maniek8828. pieczywko29. Rebort30. Friko31. Sacha32. Krystekwolf Do zobaczenia jutro wieczorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ja niestety odpadam. Nie będzie mnie w Wawie. Udanej imprezy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jeżeli o mnie chodzi to wpadnę ale max na 2 godzinki bo muszę wieczorem opuścić miasto Zbijemy piątki, szklanki i będę leciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 nie liczcie na mnie. może się uda ale praca nie stety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 A z roboty na jerkbaitowe piwko wychodzę tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jesli nie za późno na dopisanie do listy to i ja chętnie wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jesli nie za późno na dopisanie do listy to i ja chętnie wpadnę. Wpadaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jeszcze jedno miejsce się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak patrzę wokół siebie to się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Miło było poznać/odświeżyć znajomość w realu. Dziękuję za spotkanie.Pzdr,Fatso Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzięki wszystkim ,było fajno.Trzeba się jeszcze raz umówić ,tylko na dłuższą sesję Marcus ,dzięki za odholowanie na pojazd Piotrki dzięki na gadgety .Teraz ja coś wezmę,nie wykonane oczywiście moją ręką ,ale bardzo ciekawe Sacha i Pieczywko ,super się z wami gadało.No i jak by mnie Piter (Milupa)nie znalazł pod ziemią ,to bym nie trafił :lol: Jeszcze raz dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Panowie, przepraszam za nieusprawiedliwioną nieobecność, ale dałbym sobie rękę uciąć, że spotkanie miało być dzisiaj... ...i dzisiaj chodziłbym bez ręki Jeśli ma ktoś jakieś zdjęcie, proszę, niech się podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Warto było przyjechać Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim za spotkanie, było super . Z założenia miałem wyjść po 2h ale dzięki Wam nawet nie ogarnąłem kiedy te 2h przeleciały i wyszedłem chyba po 4,5h. Jeśli w przyszłości będzie takie spotkanie to o ile czas pozwoli to będę.Nieśmiało bym zasugerował ewentualnie o zmianie na lokal gdzie chyba dają najlepszą golonkę w W-wie a i kaczka jest extra.Na jednym z sąsiednich tematów plasuję się jako plebs ale uczestnicy spotkania zupełnie nie dali mi tego odczuć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Hej.Ja też dziękuję wszystkim za spotkanie,4h minęły jak z bicza strzelił i chętnie wpadnę na każde następne-mam nadzieję że takie będą.Krystek przez Twoje opowieści jestem dzis nie wyspany bo śniłem o ogromnych boleniach walczących ze szczupakami,który ma walnąć w moją gumę...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kurcze, zazdroszcze Wam panowie. Do Warszawy mam troche daleko mam Może w przyszłym roku byłaby możliwość zrobienia kilku takich spotkań w różnych miejscach jednocześnie. Np. oddział na Górnym Śląsku zorganizowałby spotkanie np. w Katowicach ps.Macie jakieś foty lub filmy ze spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Panowie, przepraszam za nieusprawiedliwioną nieobecność, ale dałbym sobie rękę uciąć, że spotkanie miało być dzisiaj... ...i dzisiaj chodziłbym bez ręki Jeśli ma ktoś jakieś zdjęcie, proszę, niech się podzieli I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę ) Fotek chyba nie będzie, żadnego szkła prócz szklanek nie widziałem, a nie jakiś kieliszek chyba był 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kurcze ,ja nie miałem czasu dobrze się nagadać z chłopakami ,a co dopiero pstrykać foty.Nie wiem czy ktoś robił foty ,ja nawet nie zdążyłem obejrzeć casta .havy @ będziesz miał chwilę czasu w sezonie ,to zaproszę na grube ryby,tylko woda nie może szaleć.Zbiorniki ze szczupakami są bezpieczne ,tam pogoda nie ma znaczenia.Oczywiście jak ktoś lubi łowić szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę )I nie oddam po dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak mawia Don Vito Corleone.....czasami dobrym słowem i przemocą, zdziałasz więcej niż tylko dobrym słowem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Witam Panowie Kieliszek był mój, ale spotkanie było zacniejsze niż ta gorzałka. Znaczy się 2 kieliszeczki na pusty żołądek... Dzięki Alek I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę ) Fotek chyba nie będzie, żadnego szkła prócz szklanek nie widziałem, a nie jakiś kieliszek chyba był Edytowane 28 Grudnia 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę ) Fotek chyba nie będzie, żadnego szkła prócz szklanek nie widziałem, a nie jakiś kieliszek chyba był I nie oddam po dobroci Ehhhhh Nie dość, że bez ręki, to jeszcze cios poniżej pasa...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę ) Fotek chyba nie będzie, żadnego szkła prócz szklanek nie widziałem, a nie jakiś kieliszek chyba był Kilka fotek pstryknał Piotrek Edytowane 28 Grudnia 2013 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niestety wszyskie zamazane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niestety wszyskie zamazane ;/ I bardzo dobrze to świadczy o tym że było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi