@slider@ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Miło było was wszystkich poznać. Przyznam że byłem pozytywnie zaskoczony ilością osób na spotkaniu Dziękuje wam za przybycie.Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Proponuję w mniej świątecznym terminie.Może za miesiąc replay bo na tym spotkaniu nie dałem nie stety rady być a bardzo tego żałuję.Pozdrawiam wszystkich i "zazdraszczam" mile spędzonego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 .havy @ będziesz miał chwilę czasu w sezonie ,to zaproszę na grube ryby,tylko woda nie może szaleć.Zbiorniki ze szczupakami są bezpieczne ,tam pogoda nie ma znaczenia.Oczywiście jak ktoś lubi łowić szczupaki Trzymam Cię za słowo I żałuj bo twoją klamkę przechwycił Krystian ( spoko jakąś jeszcze znajdę ) Fotek chyba nie będzie, żadnego szkła prócz szklanek nie widziałem, a nie jakiś kieliszek chyba był Może znajdziesz jeszcze jedną?Skoro mam jechać na grube ryby to muszę szykować armaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 No, ładnie, ładnie, trzydzieści osób U nas to trzech przyszło na browca a poza sezonem było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Do końca miałem wpaść, niestety w ramach lecznictwa po świętach film mi się za wcześnie urwał i nie ogarnąłem kierowcy, żeby mnie ktoś przywiózł. Macie może jakieś fotki ze spotkania, aby pochwalić się imprezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przykro mi, że nie mogłem dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przykro mi, że nie mogłem dotrzeć. Też nam przykro ale do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Impreza była przednia- tak bardzo, że prosto z "legend" trafiłem na L Qattro. A Wy o zdjęcia pytacie heheh. Co się stało w Vegas, zostaje w Vegas Było zajeb...e, pieczywko rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki Piotrek, mam nadzieję, że niebawem uda się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 B yłem na dreugim końcu ulicy.Twarda 3/4 .Tak lisko a tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi