elpojo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mój znajomy wyszperał w piwnicy multik ABU Ambassadeur 6500 CS MAG-ELITE Made in SWEDEN dla leworęcznych. Ja niestety jestem zielony w jerkingu, chciałbym więc Was prosić o pomoc. Pod jakie łowienie nada się ten multik, może jest tylko reliktem minionego wieku, w skrócie-jaka jest jego wartość użytkowa i materialna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Z tym, ze on jest na lewa lape to chyba lekka przesada, przeczy temu jego oznaczenie - leworeczne maszyny, glownie roundy w abu mala w nazwie na koncu 1nke. Poza tym umiejscowienie blaszanego pustu tez nie wskazuje na jego leworecznosc... No chyba ze ktos go chce zamontowac pod kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No chyba ze ktos go chce zamontowac pod kijem...a tak się da? Oceną laika proszę się nie sugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jeszcze 5 minut temu namiętnie kręciłem nim /przyrównując się do zwykłego młynka/ i dam sobię ową lewicę uciąć, że jest dla leworęcznych <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bardzo fajny multik dla jerkingu (masa=360g - moze troche za duza). Gratuluje (chcial bym wyszperac cos podoblnego w swojej piwnicy). Tyle ze przesmarowal bym go naipierw. ps. Kręcic go trzeba prawa reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kurde znowu wychodzi na to, że jestem inny. ja mimo tego, że jestem leworęczny korbke multika trzymam... właśnie lewą łapką :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jest to idealny młynek do długich dystansów rzutowych - surfcasting itp.być może nawet do rzutów zawodniczych? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 W USA multiki L to dla leworencznych.U nas R to dla leworencznych. - jakis kolaps Ja mam podobnego Abu bez jedynki w koncu (czyli prawy) chociaz jestem praworenczny. Bardzo mi jest wygodnie. Rence pracuja na przemian i nie mencza sie nadto, nawet po calym dniu jerkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 kurde znowu wychodzi na to, że jestem inny. ja mimo tego, że jestem leworęczny korbke multika trzymam... właśnie lewą łapką :blush: Widać wędkarsko jesteś praworęczny i ta mysl wydaje mi się najciekawszą w dniu dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Sliczny mlynek .Co jak co ale czas robi swoje i nowe modele ktore firma wypuszcza w niesamowitym teopie .A tu prosze bardzo klasyka zawsze wieczna Smarowanie swoja droga ale w instrukcji stoji jak wol -po kazdym uzytkowaniu oplukac pod kranem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Oplukac pod kranem to chyba tylko dla wody slonej. Dla rzecnej to wystarchy raz w pol roku rozebrac i zebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 rynkowa ok 400PLNCztery stówki? Sporo zważywszy że ja podejrzewałem góra dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Oplukac pod kranem to chyba tylko dla wody slonej. Dla rzecnej to wystarchy raz w pol roku rozebrac i zebrac. Ale jak w instrukcji pisza -wiec plocze i pocuje po kazdym lowieniu .Tu ten mlynek kosztuje okolo 600zl jest to idealny młynek do długich dystansów rzutowych - surfcasting itp.być może nawet do rzutów zawodniczych?Tu zazwyczaj czesza nim na ciezkie jeki albo jako trociowy do 3-4 m wedki nie w spominajac o trolu gdzie wlasnie ten model i kolor jest bardzo popularny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Tym multikiem spokojnie możesz jerkować - będzie chodził jak złoto. podobny, kiedyś przechodził przez moje ręce, właściciel do dnia dzisiejszego z wielkim powodzeniem jerkuje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi