dragon@ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 jak najbardziej rozumiem Wiem mniej więcej co jest w moich sklepach Ale w internecie znajdziemy wszystkie wędki aktualnie będące na rynku, i właśnie na tym się oparłem że wybiorę kilka takich które jak dla mnie są okej wirtualnie, następnie zapytam o nie na forum i dostanę odpowiedź na ich teamet z myślą że ktoś gdzieś widział, może łowił. Chyba na tym to polega Panowie, gdybym miał 500 zł pojechał bym gdzieś do sklepu i wybrał na pewno jakąś wędkę lecz muszę sobie radzić inaczej jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 a nie chcesz używki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zobacz na giełde , fajna okuma BR wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 wiem ale żeby coś kupić muszę uzbierać pieniądze także mogę tylko popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi