Skocz do zawartości

Robert Hamer

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zwani moderatorzy, a może nawet sam właściciel tego sieciowego zakątka - w odwiecznym dylemacie być czy mieć - wybrał, i wolał mieć wielu użytkowników, w duchu miłości, tolerancji i zrozumienia ulepionych, na potrzebę chwili i bieżącej sprawy - niźli Robertową retorykę znosić, często jasną i dosadną, z rzadka tylko "przymiotnikami" okraszoną, ale jakże celną, a zabawną też czasem...

Tak więc zamiast profesjonalisty mamy kafejkowych mędrków, przekonanych o swej mądrości i wielkim znaczeniu tutaj. A wędkowanie i ryby - kto by się tym przejmował!!!???

PS. Sławek; jeśli chodzi Ci o ukleję RH - to oczywiście do opadu też się nadaje, kij wiem że masz  :D

• Like 10

Nie da się zaprzeczyć , że jest tu bardzo duże skupisko ludzi inteligentnych , perfekcyjnych i nadzwyczaj biegłych w hobby . Ale Robert to prócz  tego jest  jak wzór z Sevres - boleniowy .. I od czego mają się teraz odmierzać ludzie zabłąkani ? Od wykładowców PSS ? :rolleyes:

Tomaszu , wielu łowiących uważa , że łowią tylko dla siebie , a nie dla innych . Stąd może to wrażenie . Wpadałby do cafe , tak samo jak wpadaliby modowie  .. gdyby nie ta funkcja .. :)

• Like 1

A kto to jest Robert Hamer? To jakiś guru , że tak mu pokłony bijecie?

Chyba tylko dla jemu podobnych, dla mnie ten człowiek nic nie znaczy. Ale to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.

Widzę, że masz jakieś skrzywienie i coś Cię mocno boli, ale to Twoja sprawa, a skoro nie masz nic ciekawego do napisania to po co się idiotycznie odzywać nie wnosząc nic do tematu???

• Like 1

Nie szukam żadnej zaczepki. Mamy wolności słowa i ma prawo wyrazić swoją opinie. Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

A mogłeś tak od razu. Tylko teraz wypaliłeś, że coś wiesz, ale nie powiesz. 

Nie szukam żadnej zaczepki. Mamy wolności słowa i ma prawo wyrazić swoją opinie. Nie ma przymusu lubienia wszystkich, a tym bardziej szanowania ludzi, którzy dla zaspokojenia swoich ambicji przetrzymują ryby na sznurkach, linach czy innym powrozach. Tyle ode mnie. Życzę mile spędzonego wieczoru :)

Proponuję założenia wątku o antypati do RH i zbierania lajków. Może poczujesz się z tym lepiej.

Nie wiem jaki trzeba mieć poziom wstrętu do kogoś, by taki posrany wpis robić w kierunku osoby nieobecnej.

Totalny brak szacunku.

Edytowane przez tymon
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...