Kuballa44 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Tak sobie pomyślałem, nie każdy ma czas żeby biegać po internecie w poszukiwaniu wzorowej, dokładnej fotografii, chcąc zrobić realistyczną imitację danej rybki.Poza tym, ryby z różnych wód mają różne ubarwienia.Proponuję w tym temacie umieszczać fotografie dobrej jakości, gdzie można dojrzeć szczegółowe ubarwienie danej rybki bądź szczegóły budowy jej ciała.Jednak nie od ciernika zacznę, a od strony Pana Hlaska, gdzie jest sporo różnych gatunków ryb, w ładnej jakości.Proszę!http://www.hlasek.com/ccryby1pl.html Przykładowe fotki. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Kuballa44 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Tak sobie pomyślałem, nie każdy ma czas żeby biegać po internecie w poszukiwaniu wzorowej, dokładnej fotografii, chcąc zrobić realistyczną imitację danej rybki.Poza tym, ryby z różnych wód mają różne ubarwienia.Proponuję w tym temacie umieszczać fotografie dobrej jakości, gdzie można dojrzeć szczegółowe ubarwienie danej rybki bądź szczegóły budowy jej ciała. Jednak nie od ciernika zacznę, a od strony Pana Hlaska, gdzie jest sporo różnych gatunków ryb, w ładnej jakości.Proszę!http://www.hlasek.com/ccryby1pl.htmlzdjęcia przepiękne Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dobry pomysł. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zdjęcia piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na razie podepnę i zobaczymy jaki będzie odzew . Szkoda jednak , że to nie są zdjęcia w temacie tylko link do strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Bardzo dobra idea. Wrzucanie linków źródłowych jest godne naśladowania. Trzeba doceniać czyjąś pracę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Wrzuciłem część fotek, reszta w stronie źródłowej autora fotografii.Cieszę się że pomysł się przyda choć paru osobom. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Uklej z górnej wisły,kilka rzutów.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Teraz jak dodałeś te fotki , jest już znacznie lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dobry temat:Śliz z Liwca :-). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Śliz ślizowi nie równy. Kurczę, u mnie chyba ciemniejsze brzuchy mają, ale ten do malowania wydaje się ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No :-) różne ,różniaste są :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Ten sam model Edytowane 5 Grudnia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Sezon pstrągowy lada dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 na kalkomanie ladny motyw pomysle hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Uklej z górnej wisły,kilka rzutów.. Nadal przekopuję internet w poszukiwaniu pokrycia zbliżonego efektem do srebrnych boków uklejki. Znalazłem coś takiego: http://hannaart.pl/pl/p/Folia-w-rolce-srebrna-10-m-C9.6.790/790 Wygląda nieźle.. zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 11 Lutego 2014 przez Iras1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A to moja inspiracja. Kilka m-cy do tyłu znalazłem to zdjęcie i ciągle próbuję odwzorować oryginał.Syn zamiast podnosić mnie na duchu, miażdży mnie jednym tekstem: - "Natury nie da się podrobić".. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (...)Syn zamiast podnosić mnie na duchu, miażdży mnie jednym tekstem: - "Natury nie da się podrobić"..Ale warto próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ale warto próbować Warto, warto. Każdy dzień dłubaniny przynosi coś nowego.. pomysły, eliminowanie błędów itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 "Natury nie da się podrobić" - no Twoich naturalnych wyrobów Iras to naturalnie, że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 próbuj próbuj. życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Breloczek zrobiony na korpusie płotki. Oczka są źle zrobione, ale reszta.. jak widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Mi tam oczka się podobają.Gorzej z wykonaniem korpusu.Purchle są. .Wyczucie do opalizacji to masz po prostu fantastyczne.Ja to przeważnie pojadę i jest zbyt kolorowo Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Oczodoły są za głębokie, bo ofiara miała oczy wydłubane A sekret opalizacji zdradza fota pod lampę, korpus z żywicy lekko przezroczystej, do tego na wierzch poszedł pył wymieszany z dwóch odcieni - jasne srebro i grafit. Wyszło niemal jak aluminium, tylko trochę za grube ziarno ma ten pył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To moja odbitka Okonia najnowszą metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi