rognis_oko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Cześć. Zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie forumowiczów.Tym razem spotykamy się 07.05.2008.Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich! Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trudny Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam.Wpadnę poznać ludzi (jeszcze nie byłem na spotkaniu)Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Postaram się wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam,ja też postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Oczywiście lista chętnych: 1. rognis_oko2. Singor_Ths3. MGOR4. Maroni5. Trudny6. Maciejowaty7. Tommek Zapraszam innych chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Chetnie bym wskoczył, ale pewnie ,, zaszyje ,, sie gdzies nad Wisłą. Zyczę udanego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Seba, i co, prosto ze spotkania walimy zając najlepsze miejscówki na bolka - przed świtem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Seba, i co, prosto ze spotkania walimy zając najlepsze miejscówki na bolka - przed świtem ? A czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ja niestety odpadam 30.04 będę ostrzył kotwice przy grillu czekając na pierwszomajowy poranek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ja się melduje - z kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak mus to mus postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Proponuję,ale to tylko propozycja ,spotkanie przełożyć na 07.05.08, ponieważ gdyż zaczyna się długi łikęd i sporo luda wyjeżdża z rodzinami gdzieś . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak nie pojadę w Bory Tucholskie to będę ,mam plan jechać dopiero 01.05 , ale może się zmienić na 30.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba 30.05 będę w drodze na bolenie ale nie wiem na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ja chyba 30.05 będę w drodze na bolenie ale nie wiem na 100%.Jakiś mały błąd się wkradł bo 30.05 nie koliduje ze spotkaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 30.04 miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Proponuję,ale to tylko propozycja ,spotkanie przełożyć na 07.05.08, ponieważ gdyż zaczyna się długi łikęd i sporo luda wyjeżdża z rodzinami gdzieś . Pozdrawiam Gromit No to może faktycznie przenieśmy spotkanie na jakiś dzień po długim weekendzie? Sam planuj wyjechać bardzo rano 01.05 ,więc też wolałbym się wyspać i być w dobrej formie ps.Gromit pogadaj z kolegą od smoły i będzie OK ps.Remek Ty to musisz być bo jak nie to ja żadnej ryby w tym sezonie na casting nie złapie pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 W sezonie trzeba oraganizować spotkania nad wodą, szkoda czasu na siedzenie w knajpie . Ja jeśli czas pozwoli będę gdzieś tropił bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Maciek,już rozmawiałem z kolegą smolarzem,musi tylko na walnym jednoosobowym zebraniu przegłosować sprawę i będzie ok. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Maciek,już rozmawiałem z kolegą smolarzem,musi tylko na walnym jednoosobowym zebraniu przegłosować sprawę i będzie ok. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 MAciejowaty chciałbym być, nawet umówiłem się z krystem, że będę ale przypomniało mi się, że 1.05 od rana to ja chcę być nad wodą n a bolasach. Tak więc wiesz jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Remek mnie tam nie będzie,więc zabierz ze sobą czekan i raki . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 MAciejowaty chciałbym być, nawet umówiłem się z krystem, że będę ale przypomniało mi się, że 1.05 od rana to ja chcę być nad wodą n a bolasach. Tak więc wiesz jak jest. Pewnie...ja Ci się nie dziwie, mam podobne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć.
Zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie forumowiczów.
Tym razem spotykamy się 07.05.2008.
Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich!
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
10
7
4
Popularne dni
16 Kwi
9
14 Kwi
9