rognis_oko Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Cześć. Zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie forumowiczów.Tym razem spotykamy się 07.05.2008.Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich! Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Remek mnie tam nie będzie,więc zabierz ze sobą czekan i raki . Pozdrawiam Gromit Tym razem nie tam gdzie myślisz Mam kilkaset kilometrów do przejechania w nocy z 30.04->1.05 więc muszę się oszczędzać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 kurde to może i ja zamiast do jeleniej do spigota wyskocze TAM i się złapiemy na tej rwązcej wodzie - remku może ISA da się przetestować pod moim kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ale mimo wszystko nie łów w wodzie która ma powyżej 180 cm. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 @All, na prośbę forumowiczów i po przemyśleniu sprawy, przekładamy termin spotkania z 30.04 na 07.05.2008. Spotykamy się w pubie Jerk w dnu 07.05.2008 od godziny 18.00. Chętnych proszę jeszcze raz o wpisanie się poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W sezonie trzeba oraganizować spotkania nad wodą, szkoda czasu na siedzenie w knajpie . Ja jeśli czas pozwoli będę gdzieś tropił bolenie. @Janek, a co zrobić jak dla kogoś sezon trwa od stycznia do grudnia i tak co roku?Postępując zgodnie z twoim myśleniem, w ogóle nie powinienem organizować spotkań forumowiczów. Dlaczego? Bo należę do spinningistów, którzy łowią cały rok. Tobie zaczyna się 1 maja sezon boleniowy, a mi się zaczął 1 stycznia sezon pstrągowy i trociowy Sezon to sezon i trwa cały okrągły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maroni Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 w związku z zaistniałymi zmianami potwierdzam że będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W sezonie trzeba oraganizować spotkania nad wodą, szkoda czasu na siedzenie w knajpie . Ja jeśli czas pozwoli będę gdzieś tropił bolenie. @Janek, a co zrobić jak dla kogoś sezon trwa od stycznia do grudnia i tak co roku?Postępując zgodnie z twoim myśleniem, w ogóle nie powinienem organizować spotkań forumowiczów. Dlaczego? Bo należę do spinningistów, którzy łowią cały rok. Tobie zaczyna się 1 maja sezon boleniowy, a mi się zaczął 1 stycznia sezon pstrągowy i trociowy Sezon to sezon i trwa cały okrągły rok. No tak, ale w zimowe wieczory kiedy organizowane są jerk spotkania raczej nie da się łowić, chyba że nocne głowacice na nizinnych odcinkach , ale to trochę za daleko. Teraz po pracy spokojnie można gdzieś wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nowa lista chętnych na spotkanie 07.05.2008. 1. rognis_oko2. Singor_Ths3. maroni Czekam na innych chętnych, bo trzeba zaktualizować listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Postaram się być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trudny Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nemo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 w nowym terminie ja również będę PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mnie niestety nie będzie - wyjazd do Irlandii na zlot jerkbait'a następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mnie niestety nie będzie - wyjazd do Irlandii na zlot jerkbait'a następnego dnia No to sobie na casta nie połowie narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jedź z nami do IRE <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie mogę tak boleni samych zostawić Jeszcze poczułyby się samotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CEBUL Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie mogę tak boleni samych zostawić Jeszcze poczułyby się samotne Nie martw się Maćko,zaopiekuję się nimi Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Na chwilę można ... no tak Janek (wujek) wyłowi z Monią -> pilnuj, pilnuj ... raz przyjadę do Was zrobić małą sesyjkę foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Na chwilę można ... no tak Janek (wujek) wyłowi z Monią -> pilnuj, pilnuj ... raz przyjadę do Was zrobić małą sesyjkę foto Dla kolegów coś tam zostawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Na chwilę można ... no tak Janek (wujek) wyłowi z Monią -> pilnuj, pilnuj ... raz przyjadę do Was zrobić małą sesyjkę foto Jak wyłowią to przynajmniej dobra zupa z bolenia będzie, noi kotlety oczywiście to napisałem ja...gość od auta ,w którym śmierdzi rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Beda pyszne kotleciki z rapek, ja juz zakupiłem pojemniejszy plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Rozumiem, że plantacja czosnku i majeranku już założona? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Na chwilę można ... no tak Janek (wujek) wyłowi z Monią -> pilnuj, pilnuj ... raz przyjadę do Was zrobić małą sesyjkę foto Jak wyłowią to przynajmniej dobra zupa z bolenia będzie, noi kotlety oczywiście to napisałem ja...gość od auta ,w którym śmierdzi rybą Maciek dasz mi ten przepis na tą zupę bo ostatnio jak robiłeś to palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 OK panowie - koniec offtopicu (chociaż sam to wywołałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 07.05 jestem gdzies pod Chojnicami, takze nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć.
Zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie forumowiczów.
Tym razem spotykamy się 07.05.2008.
Spotkanie od godziny 18.00 w cafe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich!
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
10
7
4
Popularne dni
14 Kwi
9
16 Kwi
9