WhiteWillow Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Przez przypadek natknąłem się na taką oto ofertę pracy: http://centrumwedkarstwa.pl/webpage/kontakt.html Być może taka informacja okaże się dla kogoś przydatna. Zaznaczam, że nic mnie z ów firmą nie łączy (oprócz sporadycznych zakupów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 cholera szkoda że nie w kaliszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Swoją drogą, tu w Cafe, temat "Oferta pracy" wyświetlono +550 razy w dwa dni,a takie "Skoki narciarskie" jedynie +440 razy w dwa tygodnie. Tylko mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A ja dziś zamierzam podesłać CV skoro u mnie w miescinie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi