Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://jerkbait.pl/blog/4/entry-189-switch-pod-strzechy-jaxon-monolith-switch-rod-11-56/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Coś cicho się zrobiło... Kij jak kij za to młynek masz fajny przy tym "klaksonie" - Ross. Miałem okazję mieć w ręce Ross Evolution 3. Nie powiem, solidna maszynka. Podpytam Cię o ten zestaw jak się sezon zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Coś cicho się zrobiło... Kij jak kij za to młynek masz fajny przy tym "klaksonie" - Ross. Miałem okazję mieć w ręce Ross Evolution 3. Nie powiem, solidna maszynka. Podpytam Cię o ten zestaw jak się sezon zacznie... Kazdy czyta i sie zastanawia czy 5 krzywo zalozonych przelotek na 11 wszysykich to dobrze czy zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja zakupiłem 380 na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 przypuszczam ze optymalnie byłoby tak jak mówisz, w okolicy 350Obecnie mam 400 grain, więc tym będe próbował delikatniePrzy czym ta 330 to spokojnie fruwa, bez wrażenia przeciążania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czyli 350 z dolu i 200 z góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Też się zastanawiam, bo trochę jestem nieswój czytając co piszesz. Blank jest rzeczywiscie leciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 może każdy kij inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 może każdy kij inny ? hehe raczej dla Kuby dystrybutor przygotował "specjalny" egzemplarz podrasowany boronem coby nie połamał od razu i nie obsmarował w prasie i necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 200 z nad gŁowy to jakaś #5 SH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 hehe raczej dla Kuby dystrybutor przygotował "specjalny" egzemplarz podrasowany boronem coby nie połamał od razu i nie obsmarował w prasie i necie. Dystrybutor dość cwany, bo zakup dokonany przez podstawionego kolegę. Ani chybi maja swojego Snowdena w Jaxonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 200 z nad gŁowy to jakaś #5 SH.Stąd moje wątpliwości małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Moje Echo SR przyszło wczoraj. Sezon tu startuje 1 lutego więc bedzie mozna prównać co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Mój komentarz apropso #5 byl taki że 200 ładuje switch Kuby - a to sie wydaje dobra waga ale dla jednoręcznej wędki (stad ma zaduma).Echo SR #6, pstrąg, brzana, klen w większych rzekach tu w Szwajcarii. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez mkuczara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja moge napisać o #8, testowane przy pomocy glowic kolegi z forum.Zestaw zaczynal latac od 510gr (z dolu), pomiedzy 510 i 525 nie zauwazylem istotnej roznicy (jako obserwator poczynan kolegi bo ja rzucac nie potrafie).Kumpel testowa 550 i podobno daje radę (nie widzialem).Wniosek jak mi sie nasowa to tyle że #8 chodzi w przedziale 500-550 a wiec tak dość "tabelkowo" dla przecietnej wedki w tej klasie jak opisuje to np. RIO.Idac dalej takim tropem inne klasy powinny podobnie chdzic w standartowych gramaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 200 to może być #5,#6,#7 zależnie od producenta...airflo Depth Finder quick max wf6s 195gr/28'wf5f expert distance 9,8 g/150gr na 30' potem 26 g na 73',wf5f opti disttance 210 23g/70' itdwg tabeli 13..g #7dlatego praktyka i waga,miara lepsze...które echo sr ?,mam 10'8"#5 300 scandi/360 skagit ,z góry 200 gania idealnieZnaczy że co, 73' linki w powietrzu rzucasz?To ja rozumiem, linka DT5 ale używasz 20m, to wtedy by się zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Chciałbym to zobaczyć z morską muchą przy wietrze 25km/h w wodzie po pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wracając do jaxona,myślicie że do głowicy rio skagit short 375gr + tip lepiej brać tego 5/6 czy może 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi