Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 tiaa i co jeszcze? teściowa na linii?jak wylecisz linkę 27/30 mtr to szacun...E, to jak masz w powietrzu 27m linki i dorzucasz kolejne naście, #5, to co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 to rozumiem,kij do głowicy ,a co!!raczej #7...w dolnym zakresie zadziała(min375/425/475max)Głowicę już mam a patyka jeszcze nie, stąd moje pytanie. A tak po prawdzie to linka/głowica jest kluczowa,kij to tylko dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Darko widziałem tego switcha jaxon 5/6 i miałeś rację. To świetny kijek do nimfy.Radar ta linka to raczej do 7 klasy. Tak porównując z moim kijkiem 6 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Rio skagit short 375gr do podawania z dołu a do napadania z góry Airflo 40+ CSW inter w 10# to ta 7 będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak sobie pomyślałem że i na rzekę i na morze bym ją na spacer zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Rio skagit short 375gr do podawania z dołu a do napadania z góry Airflo 40+ CSW inter w 10# to ta 7 będzie ok?CSW #10 to 24g?/12,2 mtr skagit 375=24g/6,1 mtrz góry raczej dużo raczej CSW#8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 CSW #8 z góry ładuje #5/6 tak sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Dwa zdania raczej odmienne Trzeba będzie zakupić tą 7 i wyrobić sobie własne Kurcze to hobby jest naprawdę kosztowne To będzie już mój dziewiąty patyk i coś czuję że nie ostatni,dobrze że żona już ich nie liczy,pogubiła sie biedaczka Edytowane 10 Stycznia 2014 przez RADAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 TomCastowi #5/6 z CSW #9 fruwało w miarę znośnie Zakładając że 7 jest normalną 7mką to zastanów się nad CSW DH beach line #9/10. Z Visionem i redingtonem #7 współgrało świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kuba tylko że ja tą #10 już mam a tą którą ty proponujesz musiałbym zakupić.Znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 JEśli chodzi o moje odczucia to - #8 troszkę za lekko, Tomkowi #9 grała. Wędka #5/6.JAka bedzie #7?Nie wiem. Poprzednio z Jaxonem było tak, ze różne kije z tej samej serii - 14 ft #9/10 był przepastnie inny niż 15' #10/11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mam tego Jaxona Astral NG 14' #9/10 i ze skagitem 650gr to można Bałtyk przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I o tej serii mówię 15 ft był kijem o zupełnie innej charakterystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A tak owszem sprzedałem jedna #9 a kupiłem drugą, ale nie do switcha 5/6. Wiesz że gdzieś grają tylko nie bardzo gdzie. Do tego switcha z dołu mam linke 380g, z góry BigMame #10 tonącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Bo darko to spec o wielu hec magik i wróżbita i dlatego w kryształowej kuli wiedział że źle lata Ci ta linka i ja sprzedajesz.Ja do switcha visiona #7 po namowach Kuby zakupiłem airflo cold saltwater double hand beach line intermediate wf9/10 I (job twoja mać dłuższej nazwy nie mieli ) przy rzutach znad głowy strach się bać naprawdę leci po horyzont, z relacji kolegi który ma jaxonoewskiego switcha #7 i testował również z tą linka jemu tez to działo aż miło w lutym będę miał okazję porównać między sobą moją i jego #7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Daniel gdzie ją kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Andrzej w Polsce nie do dostania ja kupiłem w http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/Airflo_Polyfuse_XT_Saltwater_Forty_Plus_Two_Hand_Beach_Line_-_WF9_10_I.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Andrzej chyba koniecznie musimy w lutym wybrać się na ryby bo na jesień chciałeś przetestować moje visionowskie głowice teraz jeszcze tą linkę mógłbyś wypróbować, wiec nie ma to tamto musimy się zdać na jakiś wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Wiesz co darko, podpuściłem Cie trochę na tego z-axisa, nie było trudno. Dowaliłeś do niego linkę ponad 500g, aż kij siadł całkiem. Z linkami 420-450g działam bardzo dobrze. Big mama ma ok 310g i z jaxonem 5/6 z góry działa prawidłowo. Linka Orvis Switch #7 którą miałem o wadze 370g z tym jaxonem z dołu działała ale można było ciut więcej wiec kupiłem 380g. Po Twoich ostatnich wypowiedziach widać że coś wiesz ale raczej z tego co piszą, bo zaczynasz pierniczyć trzy po trzy i tylko wprowadzasz w błąd młodych. Daj sobie siana kolego bo tylko więcej szkodzisz niż pomagasz. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi