Skocz do zawartości

Switch pod strzechy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa zdania raczej odmienne  :)  Trzeba będzie zakupić tą 7 i wyrobić sobie własne :D  Kurcze to hobby jest naprawdę kosztowne :lol: To będzie już mój dziewiąty patyk i coś czuję że nie ostatni,dobrze że żona już ich nie liczy,pogubiła sie biedaczka

Edytowane przez RADAR

Bo darko to spec o wielu hec  ;)  magik i wróżbita i dlatego w kryształowej kuli wiedział że źle lata Ci ta linka i ja sprzedajesz.

Ja do switcha visiona #7 po namowach Kuby zakupiłem airflo cold saltwater double hand beach line intermediate wf9/10 I (job twoja mać dłuższej nazwy nie mieli ) przy rzutach znad głowy strach się bać  :D naprawdę leci po horyzont,  z relacji kolegi który ma jaxonoewskiego switcha #7 i testował również z tą linka jemu tez to działo aż miło w lutym będę miał okazję porównać między sobą moją i jego #7

Andrzej chyba koniecznie musimy w lutym wybrać się na ryby  bo na jesień chciałeś przetestować moje visionowskie głowice teraz jeszcze tą linkę mógłbyś wypróbować, wiec nie ma to tamto musimy się zdać na jakiś wypad ;)

Wiesz co darko, podpuściłem Cie trochę na tego z-axisa, nie było trudno. Dowaliłeś do niego linkę ponad 500g, aż kij siadł całkiem. Z linkami 420-450g działam bardzo dobrze. Big mama ma ok 310g i z jaxonem 5/6 z góry działa prawidłowo. Linka Orvis Switch #7 którą miałem o wadze 370g z tym jaxonem z dołu działała ale można było ciut więcej wiec kupiłem 380g. Po Twoich ostatnich wypowiedziach widać że coś wiesz ale raczej z tego co piszą, bo zaczynasz pierniczyć trzy po trzy i tylko wprowadzasz w błąd młodych. Daj sobie siana kolego bo tylko więcej szkodzisz niż pomagasz.

Edytowane przez TomCast