jasiekcom Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 a wiesz Daruś, że się wypowiem i to jasnym i zrozumiałem językiem, choć Ty pewno i tak tego nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Daniel - ok w lutym może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) No i ten Ambush 400g proszę "Pana" latał z góry aż miło co zresztą może potwierdzić mój kolega z którym byłem w październiku nad Sanem. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Andrzej, z tymi linkami z tego co wiem trzeba się spieszyć, bo ostatnie niedobitki są.Sam myślę nad wciągnięciem 11/12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam, Ja proponuje glowice 56 gram do kazdego switcha, takie z 17 metrow bo wtedy dalej rzucimy, sprawdzone we snach nie powiem z przyzwoitosci po czym, lata panie az sie korek sypie :) Panowie- albo mamy tutaj powazne forum albo dajemy z bredniami tylko w tym momencie wiarygodnosc bedzie taka jak sprzedawcow woblerow o jakiejs tam nazwie, cos z piwem zwiazanej, piwem meksykanskim, chyba. A moze lepiej, jakies zawody nad warszawska Wisla, bierzemy switche i kto dalej w jakis tam kwadrat, aby nie za maly Ja biore Guideline Lpxe i linke WF8. Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Czy Ty widziałeś jaki profil ma ten Ambush? Bo raczej nie jak piszesz takie pierdoły. To linka do delikatnej prezentacji much łososiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Andrzej, z tymi linkami z tego co wiem trzeba się spieszyć, bo ostatnie niedobitki są.Sam myślę nad wciągnięciem 11/12 No to masz drugiego do przesyłki... Jak by co to daj znać wcześniej. Potrzebuję do mojego CTS-a 11' #7, miałeś okazję nim śmigać. Jaka w sensie mocy (oznaczeń producenta), nie wiem... Obecnie stosuję dwie głowice docięte wagowo do 24 gram. Rzuca mi się całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 lekka ma 410 grain i możesz byc minimalnie za ciężka. Weź pod uwagę specyfikę takich rzutów i zastosować, moim zdaniem te 2-3 gramy różnicy nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam, To jak to w końcu jest z tymi scandi i skadzitami? Ja głupi cały czas myśle ze do pierwszych to dobre są wedki szybkie a do drugich wolne a wy ot tak sobie pizd 20 metrów jakimś kurczakiem, pewnie znad glowy. Jeszcze ktoś nowy pomyśli ze mamy to zadatki na przyszłych mistrzów swiata w rzutach muchowych i taki Rajeff to może nam co najwyżej naskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Robi Kuba i to sporo, przynajmniej ja tak miałem. Pierwsze docięcie do 27 gram - źle. Następne 26, dalej kiepsko. Dopiero 25 gram było w miarę ok. Zaryzykowałem do 24 i wydaje się być optymalne. Wychodziłem z głowicy: Guideline Triple D 602 grains. To samo docięcie w Vision ACE Float 400 Grain. Jako ciekawostka głowice przy zakupie miała dopisane odręcznie 28,2 gram. Albo jakaś nie tego lub podmieniona w pudłach - tylko gdybam. Rzuty głównie z nad głowy Vision - duże muchy, Guideline jak Bozia da. Ta ostatnia uciągnie jedynie średnie streamer-y, ładna nie wymuszona prezentacja przy typowych trociowych, dużych mokrych o małych nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam, To jak to w końcu jest z tymi scandi i skadzitami? Ja głupi cały czas myśle ze do pierwszych to dobre są wedki szybkie a do drugich wolne a wy ot tak sobie pizd 20 metrów jakimś kurczakiem, pewnie znad glowy. Jeszcze ktoś nowy pomyśli ze mamy to zadatki na przyszłych mistrzów swiata w rzutach muchowych i taki Rajeff to może nam co najwyżej naskoczyc Skagitem 25cm muchę na 40m, bezgłośnie więc nocne sandacze można tak spod nóg łowić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Toc pisałem tyle razy ze triple D guideline to świetna linka ale tylko do underhandu. Pewnie od 3 lat pisze o scandinavian fly lines jako sprawdzonym i tanim odpowiedniku, ilu kupiło ? Wątpię by ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Skagitem 25cm muchę na 40m, bezgłośnie więc nocne sandacze można tak spod nóg łowić..Muchi trza panie oplywowe robić a jak by tak se myknely to nawet tajmien przyplynie do Bugu by dorwac gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Michał, z całym szacunkiem , ja do kurczaków mam wędkę 9' #9 z linką 40+ CSW WF9I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 miałem 2, ostała się jedna Fajne linki, a cena... running wychodzi 2 raz drozej Z tym ze nie ma nalepki i nie dodaje +50 do zajebistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Muchi trza panie oplywowe robić a jak by tak se myknely to nawet tajmien przyplynie do Bugu by dorwac gada Już teraz płynie, jak o tym usłyszał. Kawałek ma i zaporę musi przegryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XRUrSnfb7wsSteve(jest filmik jak 18' sypie dablhola)? Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A ja kupiłem swicha co z nalepki daje -50 do zajebistości, a rzuca tak samo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 miałem 2, ostała się jedna Fajne linki, a cena... running wychodzi 2 raz drozej Z tym ze nie ma nalepki i nie dodaje +50 do zajebistościJak chcesz być zaj..fajny to stella do d..y i feniks w tytanach na micro guidach do rzutów 150 metrów. Żadna muchowka nawet klejonka Hardiego z najlepszej seri nie ma startu. A jak chcesz łowić duże pstragi to se wąsy zapusc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak chcesz być zaj..fajny to stella do d..y i feniks w tytanach na micro guidach do rzutów 150 metrów. Żadna muchowka nawet klejonka Hardiego z najlepszej seri nie ma startu. A jak chcesz łowić duże pstragi to se wąsy zapusc Mam brodę, to na łosie Tytany to koniecznie w spirali, przynajmniej podwójnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 A ja kupiłem swicha co z nalepki daje -50 do zajebistości, a rzuca tak samo ;PZobaczymy jak rzuca ja muszę skolowac jakiś bardzo długi running bo zawsze nawet pod wiatr 50 km/h lata aż wszystko wyrywa z ręki i muszę szukać wedki po drugiej stronie rzeki, teraz już nie wyrwie, pól roku silki i sterydow anabolicznych robi swoje ale ot tak sobie z 65 m to pierdykne czytałem uważnie wywiad z Rajeffem i tak radził, zreszta nie na darmo ma teczkę medali z mistrzostw i nawet mam wedke na glx, szybka panie jak blyskawica, aż strach sie bać bo jak ostatnio trafiłem linka konia to mu pętla lep obciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi