Skocz do zawartości

Switch pod strzechy

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

To aj muszę zapuścić i brodę i wąsy, ale na stellle do dupy i tytanowego fenka z malowanym uchwytem mnie nie stać :( Czyli łowić nie będę.... Ktoś chce mój sprzęt? Na co mi on skoro nie da się nim łowić, bo nie rasowy z nalepkami super hiper znanych firm?

Zobaczymy jak rzuca :) ja muszę skolowac jakiś bardzo długi running bo zawsze nawet pod wiatr 50 km/h lata aż wszystko wyrywa z ręki i muszę szukać wedki po drugiej stronie rzeki, teraz już nie wyrwie, pól roku silki i sterydow anabolicznych robi swoje ale ot tak sobie z 65 m to pierdykne :) czytałem uważnie wywiad z Rajeffem i tak radził, zreszta nie na darmo ma teczkę medali z mistrzostw :) i nawet mam wedke na glx, szybka panie jak blyskawica, aż strach sie bać bo jak ostatnio trafiłem linka konia to mu pętla lep obciela :) :) :)

Michał, może wysłać Ci jakiś kask, bo przy odpowiednim wietrze linka lubi wracać ;) Szkoda twarzoczaszki ;D

To aj muszę zapuścić i brodę i wąsy, ale na stellle do dupy i tytanowego fenka z malowanym uchwytem mnie nie stać :( Czyli łowić nie będę.... Ktoś chce mój sprzęt? Na co mi on skoro nie da się nim łowić, bo nie rasowy z nalepkami super hiper znanych firm?

A nerki masz dwie? Jedna ci wystarczy:) :) :)

Buko

P.S. Jedna z najlepszych wedek do suchara jakie miałem to najtańszy greys za kratkę piwa :)

ciut mocniej i krócej ,zdaje się masz moc w kopytku.Wolę delikatniej i dłuższe głowice jak się da.

od zawsze kochałem sztywne kije pierwszy (mowa o poważnych wedkach nie o chruście) TCR#5,dlaczego-ano do Szwecji pojechałem ale bez kołowrotka z linka 5,była tylko #8 na szczupłe pięknie rzucała na suchara.Dzieki Michałku za kupno :wub: