Tomislawus Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam, poszukuje urzędzenia podobnego do kiedysiejszych palmtopów z mogułem gps bez innych aparatów czy wififików. Będzie na nim zainstalowany oziexplorer lub inny oraz mapy skalibrowane już z map sztabowych wigów itp. Czy ktoś zna takie ustrojstwa? 4 lub 5 calowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Mam mio p 350 taki Palm na Windows 5.0 chyba. Nie wiem tylko czy się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 http://www.best-sonar.pl/category/gps-y-reczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja posiadam Fujitsu Siemens Pocket Loox chyba model 560. Dobra rozdzielczość i oziexplorer dawno temu instalowałem i nawet działało. Dzisiaj zakupiłem echo i chyba odświeżę ten temat bo zaprzęgnę jedno i drugie do pontonu i niech robi swoją robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Meth to nie chodzi o ręczny. AGPS, tylko GPS z systemem operacyjnym umożliwiającym zapis i przetwarzanie danych z obróbką map i punktów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dokładnie, mam nowe mapy jak i te sprzed i wojny nakladam na siebie obie i wiem gdzie eksplorować teren i co na nim bylo. narazie mam to na telefonie ale nie podobaja mi sie smartfony, wole miec osobne urzadzenie a telefon pozostawie do dzwonienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Używam NavRoad Q1 na windowsie CE 5.0....właśnie z ozi explorerem + przetworzone szczegółowe wojskowe mapy z przed zalania zbiornika po którym pływam wszystko działa jak należy.... polecam...możesz za dobre pieniądze(200-250 zł) wyrwać używkę...tylko trzeba uważać na baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No własnie samochodowe nawigacje maja to do siebie ze szybko im bateria spada, mysle nad mio p560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Moj navroad trzyma na maxa 3 h, ale ma juz kilka lat...mysle ze wszystkie trzymaja podobnie...najlepszym rozwiazaniem jest wyprowadzenie gniazda samochodowego od aku i mozna smigac caly dzien bez problemu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak, tylko że mi to na rower i pieszo potrzebne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mój palmtop podczas pracy z GPS i umiarkowanym podświetleniem samego ekranu bo zhakowałem podświetlenie przycisków aby nie świeciły też wytrzymuje około 3 godzin. Wydaje mi się że przy GPS nie ma co liczyć na dłuższą pracę. Kolorowe wyświetlacze niestety ciągną swoje. Jedynym pomysłem na dłuższą pracę to zakup drugiej baterii i wożenie jej w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mam takiego Asusa model chyba MyPal 636. Używałem kiedyś do nawigacji, teraz zalega w szafie. Oddam za koszty przesyłki. W komplecie kabel USB, uchwyt na przyssawkę, pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) To ja poproszę Podaj dane do przelewu i ile za tą przesyłkę. Pozdr Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi