K-Pon Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nareszcie jest gotowy (choć dałem czas do wiosny 2014) mój pierwszy kijek z pracowni.Wykonany przez Kolegę, którego osobiscie bardzo szanuję i podziwiam za perfekcję i staranność wykonania wędek i przynęt spinningowych/muchowych: Longina B.Wybór Lońka na pierwszy mój patyczek nie był przypadkowy, macałem i oglądałem kilka jego wcześniejszych prac (chyba miał/ma tu swój temat) Wędka tworzona z myślą o ....... no właśnie kto zgadnie ??Może podpowiecie mi inne jego zastosowania niż planowane Parametry i kilka zdjęć na rozgrzewkę:Blank BLRBR2108ML c.w. 5-21gPrzelotki Fuji serii K + szczytowa MNSTUchwyt kołowrotka ALPS (lakierowany)Rękojeść korkowa + korkoguma na końcu Na razie jeszcze kijaszek nie trafił do mnie ale może w przyszłym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Loniek pięknie Ci ten kij ukręcił . Gratuluje wędki, pamiętaj tylko, że już nigdy nie wrócisz do wędek fabrycznych ;D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Loniek pięknie Ci ten kij ukręcił . Gratuluje wędki, pamiętaj tylko, że już nigdy nie wrócisz do wędek fabrycznych ;D . W sferze marzeń może, nie stać mnie na takie kaprysy.Ten kijaszek to powiedzmy prezent na awans, szkoda że już ostatni - wyżej się nie da awansować Ciekaw jestem jak się będzie sprawdzał w bojach, no i jaki kręciołek do niego założyć, powiedzmy z połowy średniej półki (300-500 PLN) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To trzeba pracę zmienić heheh . Szczerze ? Na wiślane warunki to kup red arc'a lub zaubera. Solidne, nie drogie maszyny. Jeszcze Ci na wyjazd w lipcu do mańka zostanie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Loniek pięknie Ci ten kij ukręcił . Gratuluje wędki, pamiętaj tylko, że już nigdy nie wrócisz do wędek fabrycznych ;D .Za wiele nie widać czy pięknie czy też niepięknie Napis hm...........raczej średni , omotka hm... może wstaw kilka fotek to będzie można coś więcej powiedzieć bo teraz to ....ciemność widzę Edytowane 5 Grudnia 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A bo ja widziałem jeszcze kilka innych fotek tego kijaszka, dlatego ja widzę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Będzie u mnie to coś się wstawi. Podpis ma byc z założenia odręczny, a wzorowany jest na podpisie jakim oznaczam swoje obrazy, pastele, grafiki i rękodzieła. Więcej fotek jest na innym forum ale nie mam oryginałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 W piątek 13-tego odbieram kijaszek W sobotę pępkowe więc raczej testy w przyszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Miałem zbroić pod siebie ten blank ale w końcu zrezygnowałem i uzbroiłem XLS-a 260 do 12lb. Jak będziesz miał czas to możemy porównać oba nad wodą ponieważ jestem ciekawy jak się ten BR będzie spisywał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj przy okazji odbiorów końcowych na budowach w Stolycy Loniu podrzucił mi kijaszek. Zadowolenie sięga zenitu ;-)Ps. Dzieki za liczne PW w sprawie kijów na tym blanku. Utwierdziliście mnie w trafności wyboru. EDITED:Kijek ubrałem w Penn'a Battle 4000 z żyłką 0,203 T-Force Rapture Spin Zander, przyponik Titanium (nie wiem po kiego ) i kogucika od kolegi sol321 (dotarły w czwartek )Poniżej kilka fotek na szybko: Edytowane 14 Grudnia 2013 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zdjęcia z pierwszego testu: Wędeczka sprawuje się świetnie, właściwości rzutowe powaliły mnie na kolana, niestety nie dane było mi przetestować wędki pod prawdziwym obciążeniem, ot szaczupaczki w ilości 3szt. 45-60 parę centymetrów. Zdjęcia chyba takiego okołowymiarowego, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi