Skocz do zawartości

Grupa krwi wędkarzy

mifek

Wędkarzu jaką masz grupę krwi???  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wędkarzu jaką masz grupę krwi???

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież pisze o rozkładzie w populacji :)

BTW - 50 osób, które potencjalnie mogą mieć 8 różnych grup? Myślę, że założenie o istotności takiej próby jest błędne... z założenia ;) Wystarczy, że nałoży się na to cecha, że osoby z grupą 0 nudzą się dwa razy bardziej od innych ;) Albo że w ankiecie weźmie udział 5 braci-wędkarzy o tej samej grupie krwi. Przykład z dupy, ale na temat...

Edytowane przez krzysiek

Aha . Myślałem że chodzi o populację wędkarzy spinningowych :-)

Kurde ; od kiedy jestem na tym forum jem za mało ryb. Brakuje mi fosforu i potasu i ..... wie czego jeszcze ; no i w końcu mi się na głowę rzuciło.

Chyba będę musiał pójść z tym do lekarza....

Czy jak będę miał zwolnienie lekarskie od C&R to Remek mnie wybanuje na Madagaskar.

U mnie również wątpliwości nie będzie gdy zajdzie potrzeba transfuzji.  B)

attachicon.gifpiwo_12.jpg

pitt i Ugly podjęli trafne  wybory terapii płynowej :D

Dagon postawił na osocze mrożone od czeskiego dawcy jak widzę.

Co do ankiety to u mnie A minus

Nasz badacz mógł dołączyć parę pytań np. o  występowanie leworęczności,ale to już takie marudzenie,trochę zboczenie  z mojej strony. ;)

• Like 1

U mnie również wątpliwości nie będzie gdy zajdzie potrzeba transfuzji.  B)

attachicon.gifpiwo_12.jpg

"Odwieczną" walkę miedzy browarami z Pilzna i Czeskich Budziejowic ostatnimi czasy jednak, wydaje się, Pilzneński wygrywa! Co mimo wszystko martwi mnie nieco jako, swego czasu miłośnika bardziej łagodnego Budvara. Łagodność nie może być byc jednak "bezwyrazowościa", jak to sie stało.  Zasadniczy Prazdroj wygrywa :rolleyes:

U.

Edytowane przez Ugly

"Odwieczną" walkę miedzy browarami z Pilzna i Czeskich Budziejowic ostatnimi czasy jednak, wydaje się, Pilzneński wygrywa! Co mimo wszystko martwi mnie nieco jako, swego czasu miłośnika bardziej łagodnego Budvara. Łagodność nie może być byc jednak "bezwyrazowościa", jak to sie stało.  Zasadniczy Prazdroj wygrywa :rolleyes:

U.

Będzie z rok temu, jak żem zimową porą konsumował obiadokolację :) w Dolnym Kubinie na Słowacji. Wonczas kelnerka podała nam dwa, znakomicie schłodzone Svetle Kozely. Czy to urok zimy za oknem i pobliskiej stacji narciarskiej, czy niewątpliwy urok cycatej kelnerki, czy oba razem, sprawiły że ów Kozel wydał nam się najlepszym pivem na świecie. Kolacja zresztą była równie smaczna.