mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Na prośbę kolegi cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Mifek dupa mojej krwi tam nie widze bo mam..................................................................... BŁĘKITNĄ Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Karolu bo Ty jesteś wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Czy ta ankieta ma coś wspólnego z teorią filogenezy grup krwi u ludzi- gr. 0 myśliwi, A -rolnicy, itd.?tak czy inaczej oddałem krew.... wróć: głos Edytowane 6 Grudnia 2013 przez kefaspirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Potwierdza się że na portalu najwięcej ... zer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Cristovo . Wkradła się tu jakaś nieścisłość. Piszesz że w ankiecie wzięło udział mniej niż 50 osób a grupa ABRh- ma udział 1%. To jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Przecież pisze o rozkładzie w populacji BTW - 50 osób, które potencjalnie mogą mieć 8 różnych grup? Myślę, że założenie o istotności takiej próby jest błędne... z założenia Wystarczy, że nałoży się na to cecha, że osoby z grupą 0 nudzą się dwa razy bardziej od innych Albo że w ankiecie weźmie udział 5 braci-wędkarzy o tej samej grupie krwi. Przykład z dupy, ale na temat... Edytowane 6 Grudnia 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Aha . Myślałem że chodzi o populację wędkarzy spinningowych :-)Kurde ; od kiedy jestem na tym forum jem za mało ryb. Brakuje mi fosforu i potasu i ..... wie czego jeszcze ; no i w końcu mi się na głowę rzuciło. Chyba będę musiał pójść z tym do lekarza....Czy jak będę miał zwolnienie lekarskie od C&R to Remek mnie wybanuje na Madagaskar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Hehe, a ja do dnia dzisiejszego nie wiem jaką mam grupę krwi Zresztą w moich żyłach płynie pb98 czasem jakis alkohol.... PS dodajcie opcje "nie wiem" Edytowane 6 Grudnia 2013 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja wiem że mam BRH+ bo cyklicznie oddaje krew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Joah . Przyznaj się - jesteś kobietą .......Albo chociaż kryptokobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja mam, dzis, primitivo feudi 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja mam, dzis, primitivo feudi 2009 Poważam Primitivo ! Ja jednak Nowy Świat bardziej i moją milość Carmenere U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie również wątpliwości nie będzie gdy zajdzie potrzeba transfuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A w tym bukłaku to jaki kolor ?"Złocisty" czy "żółty słomkowy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 U mnie również wątpliwości nie będzie gdy zajdzie potrzeba transfuzji. piwo_12.jpgpitt i Ugly podjęli trafne wybory terapii płynowej Dagon postawił na osocze mrożone od czeskiego dawcy jak widzę.Co do ankiety to u mnie A minus Nasz badacz mógł dołączyć parę pytań np. o występowanie leworęczności,ale to już takie marudzenie,trochę zboczenie z mojej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) U mnie również wątpliwości nie będzie gdy zajdzie potrzeba transfuzji. piwo_12.jpg"Odwieczną" walkę miedzy browarami z Pilzna i Czeskich Budziejowic ostatnimi czasy jednak, wydaje się, Pilzneński wygrywa! Co mimo wszystko martwi mnie nieco jako, swego czasu miłośnika bardziej łagodnego Budvara. Łagodność nie może być byc jednak "bezwyrazowościa", jak to sie stało. Zasadniczy Prazdroj wygrywa U. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nasz badacz mógł dołączyć parę pytań np. o występowanie leworęczności,ale to już takie marudzenie,trochę zboczenie z mojej strony. Stosunek dziadka do służby wojskowej też byłby dość istotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 "Odwieczną" walkę miedzy browarami z Pilzna i Czeskich Budziejowic ostatnimi czasy jednak, wydaje się, Pilzneński wygrywa! Co mimo wszystko martwi mnie nieco jako, swego czasu miłośnika bardziej łagodnego Budvara. Łagodność nie może być byc jednak "bezwyrazowościa", jak to sie stało. Zasadniczy Prazdroj wygrywa U.Będzie z rok temu, jak żem zimową porą konsumował obiadokolację w Dolnym Kubinie na Słowacji. Wonczas kelnerka podała nam dwa, znakomicie schłodzone Svetle Kozely. Czy to urok zimy za oknem i pobliskiej stacji narciarskiej, czy niewątpliwy urok cycatej kelnerki, czy oba razem, sprawiły że ów Kozel wydał nam się najlepszym pivem na świecie. Kolacja zresztą była równie smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ugly - Marcin, Carmenere już dość wypiłeś, mam dla Ciebie news o małym co nieco z PIP, odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jedno co widać z tej ankiety to, że przeważa Rh+. Jak wygląda jego rozkład w całej populacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi