Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Będą startowali do RZGW po prywatną Wisłę do Strumienia oraz bielską obecnie Sołę + zaporówki, czy to przymiarka do likwidacji okręgu bielskiego ? Nie narzekałbym, szkoda tylko, że z Małej Wisły zniknie pstrąg .. http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/25/wiadomosci/72165/pliki/uchwala_xxx_okregowego_zjazdu_delegatow_okregu_polskiego_zwiazku_wedkarskiego_z_dnia_30_czerwca_2013_r_w_sprawie_kierunkow_i_zasad_dzialania_okregu_polskiego_zwiazku_wedkarskiego_w_katowicach_w_latach_2013__2016.pdf Edytowane 6 Grudnia 2013 przez tfurczy ekspiert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Chyba ZG PZW chce zmniejszyć ilość okręgów do wielkości obecnych granic wojewódzkich. U mnie chodzą słuchy o rozbiórce Skierniewickiego.W każdym razie trudniej będzie wyrwać wodę mocnemu Okręgowi gdy będzie przetarg. PZw znów rośnie w siłę "monopolową". Nie bardzo mi się podoba ten kierunek. Wiadomo, kto ma monopol, ten stawia warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalus Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Nawet jeśli tak się stanie... to czy będzie za czym płakać? Czym się różni ZO Bielsko od ZO Katowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Toż piszę, BB mi nie szkoda, szkoda Małej Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 O nie ! Tylko nie Wisła dla tych złodziei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Czy to oznacza że chcą wysiudać M. Wilka? Wszak to jedno z nielicznych miejsc w którym są ryby. Solą w oku że nieogólnodostępne...Mam nadzieję że tak łatwo to nie pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nawet jeśli tak się stanie... to czy będzie za czym płakać? Czym się różni ZO Bielsko od ZO Katowice? Zaangażowaniem. Większość małych okręgów to ludzie społecznie zaangażowani, chcą czegoś. Większość dużych okręgów to ludzie szukający łatwych pieniędzy, nagród i karier. Ot i cała tajemnica. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi