Skocz do zawartości
  • 0

usprawnienie przeglądania forum

casso

Pytanie

mam pewną sugestię, nie wiem czy to jest do wykonania (pewnie tak)

chodzi mi o to ze jesli przegladam posty w wątku który ma kilka czy kilkanaście stron, aby przełączać poszczególne strony, trzeba zjechać na sam dół, bo tylko tam jest możliwość jej wyboru

czasami kiedy czegoś szukam i szybko przeglądam dany wątek jest to niepotrzebna strata czasu

może wymyślam, ale wiem że na większości forum jakie znam (nie tylko o tematyce wędkarskiej) dostęp do wyboru stron jest również nad postami i jeśli to nie wymaga wielkiego wysiłku admina to może warto to zmienić

czy ktoś zwrócił na to uwagę czy tylko ja? :wacko:

pozdrawiam

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chodzi mi o to że jak czytam jakieś podforum np: ogólne i nie czytam wszystkich tematów z nowymi wiadomościami to klikam zaznacz wszystkie wiadomości jako przeczytane a potem Wstecz na stronę główną, a chciałbym wiedzieć czy po kliknięciu przycisku który zaznacza wszystkie....... kierował by od razu na stronę główną

• 0

Witam.

Musze przyznac ze od pewnego czasu przyszkadza mi troche pewna sprawa przy przegladaniu forum.

Mianowicie jak jest temat, w ktorym jest duzo zdjec, jak np. Bolenie 2008 lup podobne, duzo osob zdjecia dolacza jako zalacznik. Jezeli otworze zalacznik, obejrze zdjecie i chce powrocic do strony musze znowu przesuwac cala strone od samej gory. Czy nie moznabylo by Remku tego zmodyfikowac? Chodzi o to zeby po powrocie strona pokazywala sie tak jak ja opuscilem zeby zdjecie obejrzec.

Pozdrawiam

Tomek