w.d.wobler Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 MADLER-Nowa pracownia rodbuildingowa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Nowe pracownie pojawiają się jak grzyby po deszczu Dosyć fajna stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pan Zdzisław Czekała już wcześniej pojawił się na jerkbaicie ale strona pracowni rzeczywiście dopiero teraz chyba. Ja wiem że Pan Zdzisław ma duże doświadczenie w wędkarstwie muchowym, a na naszym forum coraz częściej pojawiają się pytania związane z tą dziedziną więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 fajna stronka i może sie będę czepiał ale maja błąd JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJII ZBUDUJEMY JĄ DLA CIEBI brakuje E pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Skoro powstaja kolejne pracownie to znaczy, ze rosnie zainteresowanie tematem wedek na zamowienie. A przynajmniej nie slabnie... I cieszyc sie wypada bo to dobry prognostyk a poza tym chyba jest w tym tez troche i naszej roboty, na jerkbaitcie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, że jak coraz więcej konkurencji wchodzi na rynek to i ceny będą spadać . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Taaaak drogi Zulusie..., ja jednak bym nie liczył że będziesz mógł kupować wędki custom jak oryginalną chińską porcelanę w Tesco: w duzych koszach i na wagę: 10 zł za kg . Tylko czy o to chodzi by nasze, zrobione wielogodzinnym nakładem pracy, wędki kosztowały tyle co np Jaxony? Nawet w krajach gdzie rynek rodbuilderski jest kilkadziesiąt razy wiekszy od naszego, dobra robota , wiedza i doświadczenie jest wciąż w cenie i to niemałej. Cieszę się ze jest nas, rodbuilderów, coraz więcej - jest to coraz większa możliwość tak dla was-kupujących- żeby mogli wybrac między pracowniami-bo kazdy z nas robi inaczej i nadaje swoim wyrobom pewnej oryginalności i niepowtarzalności- jak i dla nas by coraz śmielej konkurowac z zalewem masówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja tu sobię żartuję a tu nagle afera... zero poczucia humoru panuje na tym forum... przecierz nie pisałem tego poważnie bo każdy wie ile są warte wędziska od rodbuildera i mimo nie dla każdego osiągalnych cen popyt na te kije jest duży. Nie zastąpi tego żadna masówka i nie ma powodu obniżać cen bo popyt jest duży, a docenianie tych wędzisk coraz większe. Prosze was o traktowanie niektórch postów z większym przymróżeniem oka bo z byle głupiego żartu wynika afera na pół jerkbait . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Podpisuje sie pod tym, co napisal Daniel. Wyzej....sie nie podskoczy...dobry blank, nawet z rabatem za zakupienie pewnej partii a nie pojedynczych sztuk, kosztuje. Na drzewach u nas tez nie rosnie korek albo pianka, ze o dobrych przelotkach zamilcze... A juz na pewno tylko do pewnego stopnia jest mozliwa redukcja zaplaty za robocizne. Perfekcyjne wykonanie kija custom zajmuje sporo czasu i nie jest to zajecie przypominajace wbijanie gwoździ.Bez specjalistycznych maszyn i narzedzi zajmuje to jeszzce wiecej czasu (w urzadzenia te tez trzeba zainwestowac) Najlepszym sposobem na przekonanie sie jest proba zrobienia samemu... Tak ze redukcja ceny jest mozliwa poprzez rabaty wynikajace z zamawiania wiekszej ilosci blankow i komponentow. Inaczej lepiej byloby sobie poszukac bardziej poplatnego zawodu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jaka afera?? uwierz mi ze czasu to moze mi i nawet bardzo brakuje ale poczucia humoru to raczej nigdy A że tak powaznie zabrzmiało...coż, sorki;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jaka afera?? uwierz mi ze czasu to moze mi i nawet bardzo brakuje ale poczucia humoru to raczej nigdy A że tak powaznie zabrzmiało...coż, sorki;) PozdrawiamCiesze się, że się rozumiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 zero poczucia humoru panuje na tym forum... No to był najlepszy żart jaki słyszałem w tym miesiącu ale jeszcze do końca trochę mamy więc czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi