Night_Walker Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Wiosna 2025, ujście Przekopu Wisły. Przyłów podczas monitoringu parposza w ramach PMŚ.Jaki to podgatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Jaki to podgatunek?Jesiotr bałtycki (ostronosy), Acipenser oxyrinchus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września A masz foto parposza? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Życzę sukcesów choć nie przewiduję. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Czym to uzasadnisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Ryby już wracają. 2 lata temu widziałem 2 fotki jesiotrów, prawdopodobnie ostronosych, z mojego odcinka Drwęcy Lubicz-Toruń. Obie ryby po ok meterek Na Drwęcy byłem raz w życiu. W tym roku w styczniu. Taka wycieczka/przeszpiegi jak ta woda poniżej Lubicza wygląda, gdzie dojechać itp. Troci nie złowiłem, ale natknąłem się na jesiotra. Ryba nie jakaś wielka. Max. ok. 80cm. Niestety padnięta. Wziąłem ją wtedy za uciekiniera z jakiejś hodowli. Nawet nie przypuszczałem, że mogła to być ryba żyjąca od dłuższego czasu w Wiśle czy Drwęcy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro72 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Dwa tygodnie temu na Wiśle w okolicy Płocka znajomy złowił 120 cm za kapotę ......widziałem zdjęcia, nie wiem czy uciekinier czy z zarybień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Czym to uzasadnisz ?A stanem wody w Odrze. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi