FISH Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Po nałożeniu na wobler sprayu chromowego-efekt niesamowity,jakby był wykonany z metalu.Jednak po nałożeniu lakieru robi się całkiem popielaty.Można coś zrobić aby zachować ten początkowy połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Co raz częściej sie zastanawiam żeby nie odejść od lakierów kończących czyli Domalux itp i kończąc tylko na kolorze. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 smignij do sklepu budowlanego, a jeszcze lepiej jakiegos specjalistycznego z wentylacjami. tam można kupic cieniutką folie srebrna samoprzylepna. na wobki pierwsza klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Uzywam tego z 2 miechy i jest super, dużo tego i tanie. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 @fish jak dla mnie ten popielaty to najlepszy kolor na wobkach boleniowych no ale mozesz sprubowac tak poloz dulux diamond na farbe a pozniej dopiero np domalux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Kupiłem ten chromowy spray aby sobie przyśpieszyć robotę Do tej pory oklejałem wobki tkaniną (efekt super)ale przy większych jerkach chciałoby się jakoś to obejść ten pracochłonny etap.Spróbuję z tą folią samoprzylepną i z jakimś podkładem który jest ekologiczny.Może znajdę coś co nie zniszczy chromu i nie pogrzie się z domaluxem.Ten diamond dulux to może być dobry pomysł nawet jako powłoka ostateczna Jeżeli chodzi o taśmę to ta jest OK? http://www.allegro.pl/item342341326_tasma_aluminiowa_samoprz ylepna_75_mm_x_50_m.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Kupiłem ten chromowy spray aby sobie przyśpieszyć robotę Do tej pory oklejałem wobki tkaniną (efekt super)ale przy większych jerkach chciałoby się jakoś to obejść ten pracochłonny etap.Spróbuję z tą folią samoprzylepną i z jakimś podkładem który jest ekologiczny.Może znajdę coś co nie zniszczy chromu i nie pogrzie się z domaluxem.Ten diamond dulux to może być dobry pomysł nawet jako powłoka ostateczna Jeżeli chodzi o taśmę to ta jest OK? http://www.allegro.pl/item342341326_tasma_aluminiowa_samoprz ylepna_75_mm_x_50_m.html Dokładnie ta Jeszcze można przejść sie do kwiaciarni tam maja podobna taśmę lecz nie jest przylepna ale za to gruba. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Macie w każdej margarynie aluminiową folie karbowaną świetnie się układa na wabkach i daje fajny efekt ja ją kleiłem na kleje typu butapren.I co ciekawe żółty kolor jest biuti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi