miramar69 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ale czasami wystarczy trochę pomyślunku i samemu to znaleźć .To naprawdę dużo nie kosztuje i nie jest skomplikowane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ja wiem ze jest duża woda.. Ale miałem bardzo cicha nadzieje ze może jednak.. Dziś piękna pogoda a tu dupa ciężko wysiedziec w domu tymbardziej ze planów było mnóstwo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 82 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Woda już mniejsza niż jakiś czas temu :-) połowiliście coś ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 W zależności gdzie jest ta niska woda, bo w S-rzu jeszcze dużo brakuje do stanu wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 82 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Wiecie czy coś skubie na Wisełce? Chodzi mi o starorzecze Wisły pod Piepszówkami:-) Ktoś był ? Jakieś efekty? Edytowane 19 Maja 2017 przez Bartosz 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wybiera sie ktoś na wisle w niedziele w poszukiwaniu bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wiem że wywołam zaraz gównoburzę , ale mnie już .... ta obojętność... Mam takie pytanie do lokalnych zaglądaczy : ... kiedy w końcu zakończy się ta rzeźnia sandaczyków na "starym porcie" ???, bo głupio wygląda ich chowanie po śmietnikach w reklamówkach ... zgłoszenia do PZW nic nie dają , PSR ma w d.... nie odbiera telefonów i wszyscy są "zadowoleni" .... Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Zadzwoń na Policję-muszą przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Wiem że wywołam zaraz gównoburzę , ale mnie już .... ta obojętność... Mam takie pytanie do lokalnych zaglądaczy : ... kiedy w końcu zakończy się ta rzeźnia sandaczyków na "starym porcie" ???, bo głupio wygląda ich chowanie po śmietnikach w reklamówkach ... zgłoszenia do PZW nic nie dają , PSR ma w d.... nie odbiera telefonów i wszyscy są "zadowoleni" .... Dziękuję . Jakbym czytał o wylocie kanału z elektrowni Kozienice. U nas to jeszcze jest o tyle prostsze, że teren monitorowany i nic to nie daje. A swego czasu jak proceder był bardziej nagminny ( może to dalej funkcjonuje, chociaż z racji przeprowadzanej modernizacji i powstałego nowego bloku może mniej) to kłusole żyli w układach z ochroną obsługującą monitoring do tego stopnia, że jak miał się ktoś pojawić ( PSR, Policja ) to kłusoli już nie było. Przykre.Ja odpuściłem już parę lat tam jeżdżenie. Walczyć z czymś, z czym nikomu się nie chce ? Życzę naprawdę powodzenia - choć podejrzewam, że bez kontrolowanego odstrzału szanse na powodzenie mikre. Edytowane 6 Lutego 2018 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Przekleństwo to pewnie dosięga większości , jak nie wszystkich wód tego typu w zimie. Rozumiem , że niektórzy nie mogą sobie odpuścić łowienia i wypuszczają ryby, ale są też tacy, którzy korzystają z dobrodziejstwa braku zakazu łowienia w tych miejscach i bez opamiętania je zabierają.Nie rozumiem tylko dlaczego są zabijane , a później ci sami "wędkarze" lamentują , że nie ma dużych.Zakazać wędkowania - ŹLE, dopuścić wędkowanie - też ŹLE. Edytowane 6 Lutego 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Jakbym czytał o wylocie kanału z elektrowni Kozienice. U nas to jeszcze jest o tyle prostsze, że teren monitorowany i nic to nie daje.OOO! To jeszcze nic! Parę lat wstecz jak, jak jeszcze odbywałem praktyki w El. Kozienice (pochodzę z Kozienic) widziałem zarzucone samołówki w ciepły kanał. Nie na wylocie ale dokładnie w miejscu gdzie ten kanał się zaczyna. Dokładnie tu: https://www.google.pl/maps/place/51%C2%B039'59.5%22N+21%C2%B028'00.3%22E/@51.6655023,21.4661289,836m/data=!3m1!1e3!4m14!1m7!3m6!1s0x470fe9c2d4b58abf:0xb70956aec205e0f5!2zV3JvY8WCYXc!3b1!8m2!3d51.1078852!4d17.0385376!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d51.6665171!4d21.4667355?hl=pl Samołówki (głównie grube, białe sznury, na suma) zarzucane były przez pracowników Elektrowni. Skąd wiem, że pracownicy? ...a no jak kolega zaczął ciągnąć za jeden ze sznurów to goście z pobliskiego budynku przybiegli jakby się paliło!Gdybyście to widzieli to bylibyście w stanie napisać definicję "kłusownictwa" na nowo.Człowiek z komuny wyjdzie ale komuna człowieka nigdy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Wisła Tarnobrzeg.https://www.youtube.com/watch?v=AFhJx9csTdM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Cześć.Czy Wisła w okolicach Tarnobrzega, Baranowa jeszcze mocno kolorem podobna do zbożówki z mlekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi