tomi78 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Szukam linki pływającej do łowienia na suchą muchę na dużych dystansach możecie coś polecić sprawdzonego.Zastanawiam sie nad rio outbount . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 U mnie sprawdza się Vision Presentation 2. Całą głowicę jesteś w stanie podnieść z wody bez wybierania, a ma ona 12,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tu było o tym trochę:http://jerkbait.pl/topic/20119-sznur-do-suchara/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 U mnie sprawdza się Vision Presentation 2. Całą głowicę jesteś w stanie podnieść z wody bez wybierania, a ma ona 12,5 m.Dokładnie jeśli chcesz daleko i w miarę cicho położyć muchę to Vision będzie do tego odpowiednia. Sam też sie nie dawno w taką zaopatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) U mnie sprawdza się Vision Presentation 2. Całą głowicę jesteś w stanie podnieść z wody bez wybierania, a ma ona 12,5 m.Szukam coś z krótsza głowicą bo tam gdzie będę łowił nie ma za dużo miejsca za plecami dlatego pomyslałem o rio .12 metrów głowicy to prawie połowa linki a tu chodzi o krótki wymach i ogień do przodu . Edytowane 8 Grudnia 2013 przez tomi78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Na ile metrow chcesz rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rio Grand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Grey's Platinum WF nie jest taki zły (mam i używam). Miękka linka, no i kieszeni też nie nadwyręża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rio GrandO wlasnie, wiem juz o jakiej lince zapomnialem. Kuba mi kiedyś o niej mówił, krótka głowica, a jeszcze na tyle delikatna, żeby nie straszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rio Grand, potwierdzam. Du suchej wszystkich innych się pozbyłem, do #3 zostawiałem sobie tylko Golda.Głowica przeciążona o pół klasy, najlepiej do szybszych wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dlatego Darku zadałem pytanie na jaką odległość chce rzucać, bo czasem ludzie nie zdają sobie sprawy, że muchówka to nie spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jadę na 3 tygodnie do NZ jak wiadomo woda kryształ i ryby z tych cwańszych więc raczej nie będzie łatwo i machania trochę będzie bo to jednak 3 tygodnie .Dlatego szukam takiej linki która mi ułatwi życie a nie utrudni ,sama latać nie będzie ale przynajmniej żeby było w miare komfortowo i daleko .Na cud nie liczę ale przy takiej ilości linek jaką mamy na rynku nie jest łatwo coś dobrać a wszystkich sprawdzić się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 To Rio Grand powinna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Napisz do Bigosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Kowalski Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Szukam linki pływającej do łowienia na suchą muchę na dużych dystansach możecie coś polecić sprawdzonego.Zastanawiam sie nad rio outbount . Na dużych dystansach do suchej muchy zachęcam zawsze do używania linek DT ... uzasadnień moc ... a i wybór zdecydowanie prostszy ... ;-) Pozdrawiam serdecznie Jerzy Kowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi