mifek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jak jeszcze z czegoś mam ci się wytłumaczyć to napisz, bo wyczuwam w twoim poście troszkę sarkazmu . Od razu powiem - nie znasz Andrzeja on tak zawsze , a jak już poznasz to zmienisz zdanie - gwarantuję. Tak więc spokojnie. PozdrawiamRemek taaaaaaaa, Andrzeja świetnie podsumował Tornado na Kwisie w tym roku wtajemniczeni wiedzą o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 milupa4@A propos tego sarkazmu jak napisałeś. Powtórzę, że to jest świetny wynik jak na początek. Znam ludzi, którzy potrzebowali od roku do kilku lat, aby dojść do takich wyników. Żebyś jednak nie popadł w samouwielbienie napiszę ci, że znam również osobiście człowieka z innego forum, który do południa rozpoczął naukę z castingiem, a po południu już łapał szczupaki. Tak, że milupa4 masz jeszcze trochę do potrenowania. Co zresztą napisałem już poprzednio.Tak, że uszy do góry, a raczej kołowrotek i jedz nad wodę w najbliższy weekend dalej trenować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 do południa rozpoczął naukę z castingiem, a po południu już łapał szczupaki A to chyba nie jest jakiś spektakularny sukces - no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ]A to chyba nie jest jakiś spektakularny sukces - no nie? też tak uważam. to tylko przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Thymallus Pewnie że jadę dalej ćwiczyć nawet zdjąłem z przynęt kotwice żeby nikt nie powiedział że kłusuje bolki bo tak szybko ściągam. W niedzielę nie dałem rady (obowiązki rodzinne) ale już mam naszykowany sprzęt plecionka zmieniona na 00Nic (0,06) i teraz zaczynam ćwiczenia z długością rzutów, do maja mam troszkę czasu znajdę kij i nauczę się dłuższych rzutów i bolki moje Tak poważnie to pierwsze majowe bolki i tak pewnie będą na spina bo na mojej miejscówce biorą daleeeko od brzegu dlatego zależy mi na odległościach stosuje głównie ołowianki 15-28g albo wobki nawet do 20g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 milupa4 a chodzi Ci po glowie jakis konkretny model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi