Jako ciekawostka, aktualnie trwają jeszcze targi w Paryżu.
Miałem okazję pobyć tam kilka dni jednak już musiałem wrócić. Udało się mi jakimś cudem obejść cały ten olbrzymi metraż i co musze stwierdzić iż królują głównie jednostki luksusowe w cenach powyżej 600tys. euro.
Sprzętu wędkarskiego było bardzo mało, a właściwie go nie było. Ewentualnie kilka większych jednostek dla profesjonalistów. Poniżej zamieszczam fotki nowości oraz filmik.
1. TOHATSU zaprezentowało swoją nową gamę silników. Są wykonane przy współpracy z Hondą.
2. SUZUKI także wypuściło nowa serię LearnBurn o mocach 25, 150, 175 oraz 30KM, wyglądały naprawę obiecująco. Niestety nie udało się mi dowiedzieć gdzie będą produkowane, bo jeżeli nie w Japonii tak jak 9,9; 15 oraz 20 to ja dziękuję...
3. Obiecujący concept
4. Bardzo popularne jednostki wędkarskie... skośna szyba poprawia widoczność i zapobiega refleksom świetlnym
5. Sprzęt, napędy i elektronika wędkarska
6. No i na koniec jako ciekawostka- polietylenowe HD łodzie. Zapraszam do dyskusji szczególnie na ten temat, bo jak to mówią: dotknąłem, oglądnąłem i polizałem i wyrobiłem swoje zdanie
Więcej łodzi nie pokazuję bo nie mają związku z wędkarstwem a cena też mało istotna
Pytanie
Gość Horn
Jako ciekawostka, aktualnie trwają jeszcze targi w Paryżu.
Miałem okazję pobyć tam kilka dni jednak już musiałem wrócić. Udało się mi jakimś cudem obejść cały ten olbrzymi metraż i co musze stwierdzić iż królują głównie jednostki luksusowe w cenach powyżej 600tys. euro.
Sprzętu wędkarskiego było bardzo mało, a właściwie go nie było. Ewentualnie kilka większych jednostek dla profesjonalistów. Poniżej zamieszczam fotki nowości oraz filmik.
1. TOHATSU zaprezentowało swoją nową gamę silników. Są wykonane przy współpracy z Hondą.
http://www.youtube.com/watch?v=TR9NL1UCw_s&feature=youtu.be
2. SUZUKI także wypuściło nowa serię LearnBurn o mocach 25, 150, 175 oraz 30KM, wyglądały naprawę obiecująco. Niestety nie udało się mi dowiedzieć gdzie będą produkowane, bo jeżeli nie w Japonii tak jak 9,9; 15 oraz 20 to ja dziękuję...
3. Obiecujący concept
4. Bardzo popularne jednostki wędkarskie... skośna szyba poprawia widoczność i zapobiega refleksom świetlnym
5. Sprzęt, napędy i elektronika wędkarska
6. No i na koniec jako ciekawostka- polietylenowe HD łodzie. Zapraszam do dyskusji szczególnie na ten temat, bo jak to mówią: dotknąłem, oglądnąłem i polizałem
i wyrobiłem swoje zdanie 
Więcej łodzi nie pokazuję bo nie mają związku z wędkarstwem
a cena też mało istotna

Edytowane przez HornOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi