Wiem, wiem, gdzieniegdzie na forum pojawiają się poszczególne informacje o tych technikach . Ale może w tym temacie znawcy (makamba, mrWhite7 i inni) podzielą się z nami , ze mną swoim doświadczeniem. Bo przyznam się że nigdy tak nie łowiłem...........
Chciałbym by ten temat był takim wademecum tych metod.
Pytanie
staszek
Wiem, wiem, gdzieniegdzie na forum pojawiają się poszczególne informacje o tych technikach . Ale może w tym temacie znawcy (makamba, mrWhite7 i inni) podzielą się z nami , ze mną swoim doświadczeniem. Bo przyznam się że nigdy tak nie łowiłem...........
Chciałbym by ten temat był takim wademecum tych metod.
Top użytkownicy dla tego pytania
22
19
17
17
Popularne dni
9 Gru
42
8 Gru
22
10 Gru
15
11 Gru
11
Top użytkownicy dla tego pytania
Gugcio 22 odpowiedzi
pitt 19 odpowiedzi
MieczysławS 17 odpowiedzi
bazyloss 17 odpowiedzi
Popularne dni
9 Gru 2013
42 odpowiedzi
8 Gru 2013
22 odpowiedzi
10 Gru 2013
15 odpowiedzi
11 Gru 2013
11 odpowiedzi
Popularne posty
Krzysiek_W
Kilku kolegów prosiło o mały know how. Drut miękki, rurka np. wkład od długopisu, kombinerki. Średnica drutu i wielkość sprężynki uzależnione są od przynęty, od 0,3-0,6mm.
Gugcio
Sluszna uwaga co do wielkosci koralika. Co do do samej Caroliny i jej zastosowania musicie wiedziec jedno, to nie zloty srodek do lowienia okazow na przelowionej wodzie. Trzeba sie zastanowic co za
MieczysławS
Bardzo zasadnicze pytanie, którego jak dotąd chyba nikt nie zadał, zatem: Texas stosujemy do obławiania mocno zarośniętych, zakrzaczonych miejsc, w których spodziewamy się (lepiej gdybyśmy byli tego p
Opublikowane grafiki
325 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi