tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nie podobał mi się kolor 101. 201 więć czas na zmiany aby z kijem lepiej komponował. Ryby nie biorą więc z nudów to wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Co to za kijaszki ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Władek mnie też w....a kolor mojego antka. Świeci się jak psu jaja. ale nie za bardzo wiem co zrobić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 I następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Andrzejku pomalować na nowo tak jak my z Mifkiem jego pomysł moje wykonanie 8)Na zdjęciu widać Evergren warrior light zdobytego dzięki Michałowi @Bujo drugi to mój mefisto ala tornado w budowie jak się uda skończyć to zademonstruje 1 własnoręcznie zrobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Władek, wymiatasz tym czarcim kolorkiem. Super wyszło. Mifek pwenie Ciebie, hmmmmmm nie ozłoci.... oczerni Andrzej, nie wiesz co zrobić Pytaj Władka o adres do wysyłki. Jak widać lakiernia w pełnym ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Władek mnie też w....a kolor mojego antka. Świeci się jak psu jaja. ale nie za bardzo wiem co zrobić. pozdrawiam Andrzeju dobry taki świecący na klenia jest gdyby ktoś pytał dlaczego spigot łowi na DAIWA to macie odpowiedz hahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nabieram wprawy, nawet lakier maibacha siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 bardzo fajnie to wygląda.może się kiedyś do was zgłoszę pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zapraszamy i na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Hej Tornado świetne to malowanie! Czekam na Mephisto w Twoim wykonaniu. Dzisiaj właśnie wspomniałem Friko, że już niebawem - usta tylko otworzył PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Remek jak się spotkamy nie bawem to dam Ci zrobić seje zdjęciwą,to będzie prawdziwy casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak był malowany multik aero czy proszkowo ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mnie ciekawi, na jaki kolorek pryśnie klawiaturę i monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Waldek - monitor to janie wiem. ale ciekawi mnie inna sprawa. Co będzie jak Władek wyjdzie z nim deszcz czy woda nie zmyje tej farbki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A tam farbki - przecież to markerem było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A Waldiemu szuflada wypadła jak zobaczył w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A żebyś wiedział . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no to juz jest odpowiedz na antaresa, mozna kupowac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wymiatasz Władku, nie ma co. Tak sobie myślę, że powinieneś otworzyć firmę Tornado - Tuning & Custom Fishing Tackle Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Janusz ona już działa 20 lat tylko zamówień brak na fishing custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Janusz ona już działa 20 lat tylko zamówień brak na fishing custom Władku po takiej treści i zdjęciach w tym wątku to zamówienia posypią się jak z rękawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Janusz ja to tylko dla zabawy.Jutro zamieszczę inne zabawki które zrobiłem dla frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wiem wiem Władku, ja tak tylko sobie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi