Stachu442 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też mogę na testy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Tomek Stoję już w kaloszach gotowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Też mogę na testy? Kamilu wiesz że zawsze jesteś mile widziany:)) ps dziś testowałem świeże sumówki co prawda jeszcze przed malowaniem i powiem Ci kolego że sie miło zaskoczyłem. Jak je dokończę to wstawię filmik z pracą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 jakiś czas temu prace nad niewielką partią dobrnęły do końca. Jerk 8cm 23-27g materiał jak zwykle samba drut 1mm wersja tonąca. Zabawa z folią alu nie taka straszna jakby się mogło wydawać od tej pory będzie ona częściej gościć na moich przynętach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tomik, zamawiam któregoś oklejanego ;]Kiedy na ryby się wybierzemy w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Tomik, zamawiam któregoś oklejanego ;]Kiedy na ryby się wybierzemy w końcu? w najbliższym czasie może być ciężko ale gdy tylko trafi mi się wolne popołudnie to będę dzwonił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi