Skocz do zawartości

Tomik - strugam bo lubię...

Tomik

Rekomendowane odpowiedzi

tak maluję aerografem:) kiedyś używałem farb w spreyu ale stanowczo odradzam koszt najtańszego aero  na allegro to 40 zł do tego jakiś mały kompresor i robota az sie pali w rękach... polecam to rozwiązanie

Jak ja napisałem że maluję aero za 30zł to mnie nazwali masochistą :lol:

fakt faktem ostatnio przerzuciłem się na gąbkę :ph34r:

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

u tu chciałbym przedstawi panom pewnoego przystojniaka którego złowiłem 24-09 koło godz 18 . kolega ważył 24 kg i miał 165 cm. jestem trochę niepocieszony faktem że wolał gumę ze sklepu uzbrojoną w kawał ołowiu z pojedynczym hakiem (4zł) od przynęty która wyszła z mojego warsztatu w którą włożyłem tyla pracy i poświęcenia ale cóż widac tak miło byc

post-55150-0-62919100-1411805178_thumb.jpg

post-55150-0-40438700-1411805246_thumb.jpg

• Like 8

• 1 miesiąc temu...

Tomek następny będzie na Twojego jerka :)

pomijam fakt że sum nie wziął na moją przynętę ale śmiało mogę powiedzie że tamten wypad na ryby był jednym z najlepszych w moim życiu. może kiedyś któryś się sie skusi na mojego woblera:)

Wstyd się przyznać ale jakoś przeoczyłem Twój wątek aż do teraz ;]

Widziałem woblery na zlocie, bardzo fajne ;]

Nawet jeden wylądował w moim pudełku ;)

I w ogóle miło było poznać osobiście ;)

cieszę się że Ci przypadły do gustu a to że przeoczyłeś mój wątek no cóż się odwlekło... ;)  a co do przynęty mam nadzieję że będzie łowna. Również miło było Cię poznac Kamilu jak i całą resztę :) pozdrowienia dla wszystkich którzy nie wymiękli i dotarli na Soczewkę a w szczególności dla Roberta który podjął się organizacji zlotu

• 2 tygodnie później...