skibek20 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam.Czy ktoś z was miał okazję łowić tą żyłką? Chciałbym poznać wasze opinie, bo linka nie wydaje się być "ala jaxon krokodyl" a cena bardzo tania jak za 600m.... http://allegro.pl/dragon-guide-select-crystal-clear-0-20mm-600m-i3708703874.html Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Cześć.Miałem dwie grubości 0,18 i 0,26 bodajże, obie dobrze się sprawdzały, nie sprawdzałem czy mają wytrzymałość podawaną przez producenta, ale żadne psikusy się nie trafiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 To sufix możesz brać o ile nie zalegała w magazynie. Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No to mój sufix musiał zalega bo badziewie na potęgę było. w takim samym metalowym pudelku tylko cena wyższa od dragona. Drugi raz sufix Nie zagości u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Żyłka jak żyłka, ale zastanów się czy potrzebujesz na raz 600m. Zanim ją zużyjesz to i tak ostatnie 100m z dużej szpuli będzie się nadawało na śmietnik, choćby było super duper hi - tech. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kupować standardowe nawoje po 100 czy 150m, oby była świeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Słyszałem, że Sufix to świetna żyłka (nigdy nie łowiłem) więc ten Guide Select nie będzie głupim rozwiązaniem.Wiadomo, ja w sklepie często trafiałem na zleżałego Strofta, i dragona Hm80 wtedy po 2 tygodniach albo krócej nie dało się już łapać (poskręcana, matowa) a od początku była słaba. Jak trafiałem na świeże sztuki - ekstra Żyłka jak żyłka, ale zastanów się czy potrzebujesz na raz 600m. Zanim ją zużyjesz to i tak ostatnie 100m z dużej szpuli będzie się nadawało na śmietnik, choćby było super duper hi - tech. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kupować standardowe nawoje po 100 czy 150m, oby była świeża. No w sumie masz rację, ten dragon jest pakowany tylko po 600m, to jak nie on to może..... Sufix Bo myślałem, że jak kupować przez internet to już większą szpulę, żeby na dłużej mieć spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi