Może się czepiam,albo źle coś rozumiem,ale wydaje mi się Remku,że jest pewien mały błąd logiczny,gdy chcemy obejrzeć czyjś profil.Mianowicie chodzi o to,że po wejściu w czyjś profil,wśród danych użytkownika jest coś takiego jak dzisiejsza ostatnia wizyta,a obok niej wyświetla się jakaś tam data .Oczywiste jest,że nie może być tam daty wczorajszej albo przedwczorajszej bo jest napisane dzisiejsza.Myślę,że sprawę rozwiązało by usunięcie słowa dzisiejsza. Pozdrawiam
Pytanie
abarth7
Może się czepiam,albo źle coś rozumiem,ale wydaje mi się Remku,że jest pewien mały błąd logiczny,gdy chcemy obejrzeć czyjś profil.Mianowicie chodzi o to,że po wejściu w czyjś profil,wśród danych użytkownika jest coś takiego jak dzisiejsza ostatnia wizyta,a obok niej wyświetla się jakaś tam data .Oczywiste jest,że nie może być tam daty wczorajszej albo przedwczorajszej bo jest napisane dzisiejsza.Myślę,że sprawę rozwiązało by usunięcie słowa dzisiejsza.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi