blice90 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam Od pewnego czasu chce złożyć swój pierwszy zestaw castingowyNa początek wybrałem taki zestaw : http://bass-sklep.pl/multiplikator-okuma-tormenta-266lx.html http://bass-sklep.pl/plecionka-power-pro-135m-zielona.html http://bass-sklep.pl/wedka-savage-gear-mpp-spin-twitch-198-100g-duplikat-1.html Będe łowił głownie z łódki na woblery salmo slider , sweeper, fatso i innymi jerkami prosze o pomoc doświadczonych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Hej, nie jestem pewien, czy ta Okuma wytrzyma 100 gr. jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 będe rzucał jerkami które mają do 40-50g ale nie za bardzo jestem pewny z tą okumą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 albo zamiast okumy z wyższej półki :http://bass-sklep.pl/multiplikator-dam-quick-calyber-pro-baitcast.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mam gdzieś Team Dragon'a HS200IL który może posłużyć jako pierwszy multik..Jeśli byś go chciał to pisz na PW Rzucałem nim jerkami o wadze 70gr.Co do patyka.. Dobry tani kij na jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 albo zamiast okumy z wyższej półki :http://bass-sklep.pl/multiplikator-dam-quick-calyber-pro-baitcast.htmlTo, że coś jest droższe, nie znaczy, że jest z wyższej półki. Zresztą, nie oszukujmy się, w sklepach, żeby chociaż na średnią półkę wskoczyć to potrzeba min 600 zł, a i tak na palcach jednej ręki można policzyć modele dostępne w tej cenie. Co do samego tematu - zestaw, który sobie upatrzyłeś jest bez sensu. Kij to mega pała, która chyba pod największym Sliderem nie będzie się ładować, a multik - mocno obawiałbym się o jego wytrzymałość.Nie będę Ci proponował konkretnych modeli, bo na pierwszej stronie działu masz przynajmniej kilka identycznych wątków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam ja od tego zaczynałem, polecam kupić używkę bo pewnie 10 wypadów i będzie zmiana na bardziej finezyjny kij Dragon Milenium Fatso Jerk Cast 25-60g 1,95m Team Dragon HS200iL--> ta starsza wersja (tańsza a dobra na początek) Potem pewnie i tak padnie na curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 co do millenium to wcześniej się rozglądałem za nim ale musze go potrzymać w ręce , ale jego cena około 200 zł jest interesująca a z hs200il to nie miałem doczynienia ale dzięki za przypomninie o millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Team Dragon HS200iL miałem... zadowolony średnio byłem. Slider10, Fatso nawet nieźle poleci... mniej lotne, lżejsze przynęty (ca 20-30g) to już dość kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Masz w Ravenie wyprzedaż. Shimano Citica 201G za 360,00 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Masz w Ravenie wyprzedaż. Shimano Citica 201G za 360,00 zlZaraz Ci napisze ze za 140 zadnego kija nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dragon, Jaxon, Konger, Robinson i pewnie większość dystrybutorów ma kije jerkowe za nieco ponad stówkę. Cudów nie ma co wymagać, ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Gdzieś trzeba zacząć w końcu, więc nie straszcie adeptów sztuki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To nie jest straszenie tylko wskazywanie dobrej drogi. Zacząć od badziewia i się zniechęcić jest bardzo łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja na pierwszy kij do jerka kupiłem abu garcia veritas 6'9" stopy do 20 funtów mocy, z opisu uncjówka, ale można znacznie przeciążać, obsługuje szeroki wachlarz przynęt, jest moc i waży 125gram, Łowie nią do dziś i nikomu nie oddam Cena koło 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A jakich uzwacie plecionek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Masz w Ravenie wyprzedaż. Shimano Citica 201G za 360,00 zl W Bassie za 399 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 w bassie też promocje dali ale citiga jest na obie ręce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 w bassie też promocje dali ale citiga jest na obie ręce ? eeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 jest na obie ręce ? Proponuje żebyś przestudiował budowę i zasadę działania multiplikatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 chodzi mi o to czy jest na prawą i na lewą ręke citiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 citiga Citica Model 200 jest na prawą łapke, a 201 na lewą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi