dante Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Tego raczej jeszcze nie było: St.Croix XFS70MF [emoji16] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Opisz wrażenia i jak się sprawuje kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Za wcześnie na to, niestety testy dopiero za dwa tygodnie. Teraz jestem w pracy za granicą a nowy nabytek mogę oglądać tylko na zdjęciach [emoji24] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Za wcześnie na to, niestety testy dopiero za dwa tygodnie. Teraz jestem w pracy za granicą a nowy nabytek mogę oglądać tylko na zdjęciach [emoji24] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaCzyli na bogato jeśli masz swoich ludzi od testowania i fotografowania ugiec ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Czyli na bogato jeśli masz swoich ludzi od testowania i fotografowania ugiec ????Aż tak dobrze to nie ma. Wędkę dostałem po południu a następnego dnia rano wyjazd do pracy. Ale zdjęcia zdążyłem jeszcze porobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Aż tak dobrze to nie ma. Wędkę dostałem po południu a następnego dnia rano wyjazd do pracy. Ale zdjęcia zdążyłem jeszcze porobić. są rzeczy ważne i ważniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Tego raczej jeszcze nie było: St.Croix XFS70MF [emoji16] Coś marnie, widać nic nie zmienili, góra sie gnie reszta prawie stoi, typowy Xtreme.. a w tej cenie prawie dwa Suzuki z pracowni na top komponentach ???? Edytowane 15 Października 2020 przez rafal_LBN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Obiecane foty (wybaczcie za jakość ale mam słaby telefon) Effzet Impulse 2,55m 90-250g Edytowane 3 Listopada 2020 przez Michal_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Najbardziej pomysłowa prezentacja/sceneria jaką tu widziałem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Jak już wrzucam to znalazłem jeszcze stare zdjęcie:Svartzonker 8'6" 140g w spinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Wooo [emoji33] pływasz barką na ryby, jak się z tego łowi ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Albo grubo albo wcale???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Musi być stabilnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 MichałNie mogę dojrzeć na zdjęciu, jaka jest długość dolnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Tego raczej jeszcze nie było: St.Croix XFS70MF [emoji16] Coś marnie, widać nic nie zmienili, góra sie gnie reszta prawie stoi, typowy Xtreme.. a w tej cenie prawie dwa Suzuki z pracowni na top komponentach A możesz wrzucić więcej fotek z większym obciążeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 MichałNie mogę dojrzeć na zdjęciu, jaka jest długość dolnika?Na moje oko 46cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) A możesz wrzucić więcej fotek z większym obciążeniem ?Pierwsza fotka była z obciążeniem 1kg, druga jest z 0,5kg. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Listopada 2020 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Ze zdjęcia wynika 46-47 wiec w miare komfortowe juz rzucanie. Ja skusze sie na ten patyk. Jak nie spodoba sie to bedzie na giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 fajnie to sie gnie jak na takie cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 MichałNie mogę dojrzeć na zdjęciu, jaka jest długość dolnika?46 od pazura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) A możesz wrzucić więcej fotek z większym obciążeniem ?Na fb profil Corona-fishing z 13.10.2020 jest pokazana praca xfs610mlxf. Jak dla mnie bardzo fajnie się gnie. Moja powinna jeszcze głębiej pracować, tylko muszę odpowiednią rybę złowićhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3619531061431924&id=118332858218446 Edytowane 20 Listopada 2020 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 czy ktoś może wrzucić ugięcia nowych beastmasterów (FX) najlepiej o długości 2,40, oraz spinningów berkleya AIR też ok 2,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju91 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na prośbę kolegi z forum, blaas slim SLS7610-2N w cascie, zbrojony spiralnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na prośbę kolegi z forum, blaas slim SLS7610-2N w cascie, zbrojony spiralnie.Świetny blank pod pstrąga.. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Chętnie zobaczyłbym porównawczo ugięcie blanku ULF7610-2N - ciekawe czy / jaka jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi