bencur Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czyli wniosek taki łowić i się nie przejmować A jeśli moja psychika nie da mi spokoju to zmienić kij i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czasami tę "psychikę" trudno przekonać. Wiem coś o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czyli wniosek taki łowić i się nie przejmować A jeśli moja psychika nie da mi spokoju to zmienić kij i tyleJa nie daje rady z kijami, które są krzywe, przelotki nierówno leżą itp.No co robić - jak zauważę, to potem tylko to widzę podczas wędkowania. I zamiast na rybach to się skupiam na „pierdołach”. PozdrawiamDaniel 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja nie daje rady z kijami, które są krzywe, przelotki nierówno leżą itp. No co robić - jak zauważę, to potem tylko to widzę podczas wędkowania. I zamiast na rybach to się skupiam na „pierdołach”. Pozdrawiam Daniel Daniel,pomimo tego,że nasze forum uważam za bardzo ciekawe miejsce wymiany spostrzeżeń, jest to skarbnica wiedzy związana z naszym hobby , jest jedno małe ale...Ryje nam glowy jak nie wiem co ...do tej pory czlowiek lowil jednym kijem przez 5-10 lat i było git. Jeden pod bolka klenia jazia ba! Nawet sandacza ...teraz musimy mieć kij do każdej ryby ,malo tego krzywo zamocowana przelotka może zniszczyć cala frajdę z lowienia ryb. Wiesz po co to piszę ? Poniewaz zlapalem się na tym samym - mam dokldanie tak samo. Doszlo do tego ,że jesli juz coś zauważę ,co mogłem w kiju zrobić lepiej, zaraz to demontuję i zakladam na nowo ,tak aby było idealnie ,doskonale i perfekcyjnie . To chyba nie jest normalne...Przeraża mnie to,że nic z tym nie mozna puki co zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (...). To chyba nie jest normalne...(...)Właśnie to jest normalne. Dążenie do perfekcji, czerpanie przyjemności dopiero z doskonale wykonanej pracy, to jest różnica pomiędzy pasjonata a wyrobnikiem. Zacznij się martwić dopiero wtedy, gdy krzywa przelotka, w dodatku własnoręcznie zamontowana, przestanie razić. I mam nadzieję, że nigdy takiej chwili nie doczekasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Janusz- puki co idzie to wręcz w przeciwną stronę - i to mnie lekko przeraża. Zawsze mogę to tlumaczyc chęcią dążenia do doskonałości ,ale czy to naprawdę to ? Czy już urojenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dawniej myślałem tylko o rybach. Byle jechać, byle łowić na byle co i być nad rzeką. Każde 5 min nad wodą było bezcenne A teraz za bardzo zwracam uwagę na sprzęt...to zaczyna męczyć...czas zmienić nastawienie i cieszyć się z wędkarstwa...☺ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Nie ma sensu z tym walczyć, należy tylko zachować zdrowy rozsądek. Dziś wędkarstwo to nie tylko czas nad wodą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 No tak... dziś coraz częściej "wędkarstwo" to ryski na dupce...Świat oszalał... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 i grube kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 BATSON XST1141F Czy ktoś kto się zna byłby mi w stanie powiedzieć czy ugięcie tego kija jest prawidłowe ? Ilość przelotek 11. Na żywo przesztywnienie w miejscu łączenia jest bardziej widoczne. received_1699557163434530.jpegMiałem kij na tym blanku i nie było tam żadnego od przesztywnienia. Miał piękne ugięcie przesunięte bardziej w stronę szczytu w stosunku do ist1141, którego też miałem. Miałem też xst1142 i charakterystyka ugięcia była taka sama jak w słabszym bracie i też nie było żadnego przesztywnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruu Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Hej,Ma ktoś ugięcie cormoran black bull pcc 3-15g lub berkley fireflex 2-10G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 SLS9015-2N z tego co pamiętam około 880g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ugięcie wędki UL z Ali. 50Cl oderwane z podlogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Piekne płynne ugięcie - ladniejszego jak żyje nie widziałem :) Po prostu poezja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ugięcie wędki UL z Ali. 50Cl oderwane z podlogi.ile kosztował 1dolara czy 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ugięcie Dagger Royal Spirit 1-6lb Nie wytrzymał obciążenia 1kg ale już jest zreanimowany i wiadomo, że musi mieć do pomocy podbierak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 HAHAHAAHAH dobre ! Super ugięcie w 15 kawałkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 No coraz lepsze perełki się ukazują w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Pancernik "Bismarck" też zniszczono.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) HAHAHAAHAH dobre ! Super ugięcie w 15 kawałkach Przesada, tylko w pięciubo posypał się środkowy element (wędzisko 3-składowe). Już po reanimacji, jest nowy środkowy człon. Już więcej nie będę na nim podnosił 1-litrowej butelki, przesadziłem z tym testem... Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 bo posypał się środkowy element (wędzisko 3-składowe). Już po reanimacji, jest nowy środkowy człon. Już więcej nie będę na nim podnosił 1-litrowej butelki, przesadziłem z tym testem... Nie przesadziłeś ,zrobiłeś to jak chłop a nie ci....Dla mnie test elegancki -bez nutki nawet szydery. Serio ! Nie wytrzymał więc było cos z nim nie tak Chyba ,że o gram za dużo podniosłeś Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (...) Chyba ,że o gram za dużo podniosłeś W tym sedno sprawy. Podniosłem litrową, pełną butelkę, ale wędzisko nie wytrzymało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Ugięcie wedki Tsuri Emotion 240cm, 8lb cw. do 10g.Obciążenie 495g. Edytowane 7 Lutego 2018 przez krisspin 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi