przemas107 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 witam Talon VI PLUS 86MF2 260 10-21g 6-15 lb, lub 86MXF2 260 7-28g 8-20lb, lub 90MXF2 275 7-28g Jeżeli ktoś będzie uprzejmy i wstawi fotki ugięcia któregoś z tych blanków to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 VI PLUS 86MF2 kiedyś zrobiłem mu foto nad wodą - szczyt gnie się szybko , ale w dolniku sporo mocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Na moje oko, to sporo sztywności, co wcale nie musi przekładać się na moc... Edytowane 11 Lutego 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzieki Szymon za fote a jak ten talon do 21 gram ma realny ciezar rzutowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Na moje oko, to sporo sztywności, co wcale nie musi przekładać się na moc... Możesz rozwinąć,gdzie ta sztywność i po czym wywnioskowałeś że brakuje mu mocy w dolniku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Sztywność widać na fotce. Nie neguję mocy tego wędziska, skąd to wywnioskowałeś? Może się mylę, ale ugięcie wędziska nie ma wprost przełożenia na jego moc, jak również odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 ...co wcale nie musi przekładać się na moc... Ty to napisałeś nie ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Co nie oznacza, że to wędzisko nie ma mocy, ale właśnie to co napisałem - sztywność wędziska nie musi przekładać się na jego moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzieki Szymon za fote a jak ten talon do 21 gram ma realny ciezar rzutowy?Kij jest dobrze opisany. Możesz rozwinąć,gdzie ta sztywność i po czym wywnioskowałeś że brakuje mu mocy w dolniku?Ja nigdzie tego nie napisałem . Po prostu część szczytowa szybko poddaje się naporowi nurtu - kij 15 lb ( moc w dolniku jest ) a szczyt pod obrotówką nr 2 w rzece wygina się dosyć znacznie , nr.3 to za dużo w nurcie dla tej wędki . Mimo wszystko wolę bardziej dynamiczne i sztywne blanki . Elitka 12 lb 260 nie ustępuje temu Talonowi mocą , jest też bardziej dynamiczna i nie poddaje się tak naporowi nurtu . Wyższy moduł robi swoje dlatego Talon zmienił właściciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Na dal nie rozumiem o jakiej sztywności piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Kij jest dobrze opisany. Ja nigdzie tego nie napisałem . Po prostu część szczytowa szybko poddaje się naporowi nurtu - kij 15 lb ( moc w dolniku jest ) a szczyt pod obrotówką nr 2 w rzece wygina się dosyć znacznie , nr.3 to za dużo w nurcie dla tej wędki . Mimo wszystko wolę bardziej dynamiczne i sztywne blanki . Elitka 12 lb 260 nie ustępuje temu Talonowi mocą , jest też bardziej dynamiczna i nie poddaje się tak naporowi nurtu . Wyższy moduł robi swoje dlatego Talon zmienił właściciela.Ja pytałem Alexa, Edytowane 11 Lutego 2018 przez Maciej1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Trudno, jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ja Cię tego nie nauczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Pytam o bzdety jakie wypisujesz ,bo możesz komuś kto jest zainteresowany kupnem takie kija na mieszać w głowie .TO NIE JEST SZTYWNY KIJ.Ale pewnie wiesz o tym bo przełowiłeś nim sezon. Bez odbioru. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (...) Bez odbioru.... słusznie i wzajemnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Obiecałem zdjęcia wklejek i słowa dotrzymuję. Jako pierwsza może nie najnowsza, ale wciąż poszukiwana i doskonale znana pierwsza seria millenium od dragona. Model dragon millenium perch jig o c.w. 4 - 18 g. i długości zdaje się 260 cm. Zdjęcie 1 to slider 7 o masie około 20 gr. Zdjęcie 2 to slider 10 o masie około 50 gr. Zdjęcie 3 to ugięcie pod obciążeniem około 250 gram. I zdjęcie 1 to ugięcie pod obciążeniem około 500 gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mógłby ktoś zamieścić zdjęcia ugięć Kraag SKF9611-2N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam ma ktos ugiecie kijka dragon hm 69 trout 255cm 7-25g na dzielonej rekojesci? Rozwazam czy warto zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Jaxon Grey Stream 2.10 1-7g 30g 70g 100g 200g 300g 500g 600g 700g Edytowane 3 Marca 2018 przez Bolo8888 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzecznymuł Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Toż to tortury a nie test ugięcia dla tego badylka 700g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Moze i tortury ale to prawdziwy wojownik jak na te 7gram.I bardzo ładne ugiecie a to niby jaxon. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Szczerze moim zdaniem dał by radę 1kg. Mocy w dolniku jeszcze miał. Kurde badyl za stówkę, szacun jaxon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak widać można trafić perełkę w tanim sprzęcie. Sam wżywałem selectiona i byłem z niego zadowolony.A do dziś używam mikrosa do xul. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajwiększyLeszczWeWsi Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Szczerze moim zdaniem dał by radę 1kg. Mocy w dolniku jeszcze miał. Kurde badyl za stówkę, szacun jaxon.Myślę , że dał by rade i więcej z innym ciężarem wyrzutu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pewnie tak, lecz mowa o patyku do 7g. Podnosiłem 850g dał radę, foty brak bateria w lustrze padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Kolejna wklejka. Tym razem mało znany dragon express jig o długości 275 cm. i c.w. 2 - 12 g. Zdjęcie 1 to slider 7 o masie około 20 gr. Zdjęcie 2 to slider 10 o masie około 50 gr. Zdjęcie 3 to ugięcie pod obciążeniem około 250 gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi